Over mij

Stephanie

Make it Extraordinary

Vijf jaar geleden werd ik zoals velen geteisterd door de crisis. Daarvoor had ik een baan als grafisch vormgever maar omdat het daarin ontzettend moeilijk was iets te vinden ben ik aan de slag gegaan op de helpdesk van een internet provider. Omdat ik daarin weinig creativiteit kwijt kan besloot ik in 2014 een blog te starten. Mijn blog heeft meerdere vormen gehad over al die jaren, eerst op blogger, daarna via WordPress op een eigen domein (stephaniekomen.nl) en nu sinds januari op makeitextraordinary.nl!

Mijn blog ben ik gestart om mezelf uit te dagen met creativiteit. Om dingen te maken en die te delen, ik ben graag met mijn handen bezig en mijn blog gebruik ik als uitlaatklep daarvoor. Check al mijn DIY posts hier!

Over mij

Ik ben Stephanie en ik schrijf alle posts op deze blog. Ik ben 30 jaar en in juni 2016 heb ik mijn eigen appartement gekocht in Alkmaar, ik woon hier nu samen met mijn vriend en mijn kat Bucky. Ik vind het heerlijk om door kringloopwinkels te struinen en mijn gedachten de vrije loop te laten gaan. Je kan er soms de mooiste dingen vinden die door andere mensen als troep zijn weggezet. Meestal hebben ze alleen een likje verf nodig om weer als nieuw te shinen. Ik vind het leuk om iets een nieuw leven te geven op een manier die voor andere misschien niet voor de hand ligt.

Fotograferen is ook al heel lang een hobby van me. Ik maak graag flatlays voor mijn happy posts. Een momentje van dankbaarheid zodat ik stil kan staan bij de kleine en fijne dingen in het leven. Hiervoor gebruik ik mijn Canons 550D met 50 mm lens.

Ook illustreer ik graag, voornamelijk doodles. Deze maak ik vaak tijdens mijn werk, als ik thuis ben maak ik ze af met Illustrator en zet ik ze ‘te koop’ in meerdere webshops. Je kunt ze hier terugvinden Society6 en Redbubble.

Heb je een vraag, suggestie of opmerking? Stuur je e-mail naar komen.stephanie [at] gmail.com.

Je kunt mij ook volgen en bereiken via social media:

Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter

Cheers,

Stephanie

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.