Interieur

Inspiratie • Inrichten met moodboard & kleurkaart

Ik liet je al zien hoe je een kleurkaart en een moodboard kan maken voor het inrichten van een interieur. In deze post laat ik je zien hoe beide onderdelen mij hebben geholpen met het inrichten van deze studio!

Met een moodboard en een kleurkaart bij de hand, maar geen ruimte om in te richten besloot ik digitaal een interieur in te richten. Dit heb ik eerder al gedaan, zoals ik hier had laten zien.

Kleurkaart – Moodboard

Het is een creatieve studio, waar 2 mensen werken. Er is een conferentietafel om klanten aan te ontvangen, maar ook om aan te lunchen en te gebruiken om aan te knippen en plakken. Er is een bank om op te chillen, erg belangrijk vind ik zelf.

Een lijstje van items die ik in mijn interieur heb gebruikt.

Behang // Poster Frida  // Poster bloemen // Lamp // Bureaustoel // Stoel

Bureau gedeelte
Interieur ingericht door Stephanie • House of Keyes design

Grote tafel

Bank

In het interieur heb ik vele soorten planten geplaatst, ik vind het belangrijk dat je groen om je heen hebt. Planten hebben de mooiste bladeren en deze kunnen goed inspireren. Ook heb ik veel vloerkleden gebruikt, ik houd van de layered rugs look. 

XO Stephanie

 

SaveSave

SaveSave

Vorige bericht Volgende bericht

You Might Also Like

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.