Personal

Kringloopvondst • Alleen maar mooie dingen

Vorige week woensdag had ik een top dag. Ik had wat geld verdiend via Marktplaats en nam mijn verse cash mee naar de Kringloopwinkel, waar ik een aantal mooie pareltjes scoorde.

Het begon al goed, de man die mijn coax-versterker wilde overnemen, stond op tijd op de stoep, waardoor ik niet onnodig lang thuis zat. Bij mij in de buurt zitten 3 kringloop winkels, en bij 2 daarvan kom ik graag. Het gebeurt regelmatig dat ik daar wat moois weet te vinden.

Deze keer ging ik met een ‘open mind’ naar de winkel, met het idee om bij bepaalde secties wat aandachtiger te bekijken. Ik begon bij de fotolijsten, omdat ik dit in mijn eetgedeelte wil maken. Al snel had ik 2 mooie gevonden, die niet al te duur waren. Soms vind je lijsten die schreeuwend duur zijn (voor de kringloop, dus) omdat het kunstwerk wat erin zit van hoge kwaliteit is. Gelukkig niet bij deze. Eentje was leeg, de andere had een gruwelijk lelijke print erin, die ligt nu bij het oud papier.

Daarna liep ik door naar de boeken, ik ben al wat langer op zoek naar een geïllustreerde bloemen encyclopedie. Met van die prachtige tekeningen om in te lijsten. Ik vond er drie (2 bij de eerste winkel)! Deze keer nam ik er de tijd voor. Ik plukte elk boek van de natuurboekenplank om even door te bladeren.

Het rokje was door iemand gedumpt bij de boeken afdeling, ik was namelijk bewust niet naar de kleding gegaan. Heb de laatste tijd al genoeg nieuwe kleding gekocht, haha.

De 3 blikjes heb ik gekocht voor plantjes, om mijn stekjes in te doen. Die staan nu te shinen in mijn ‘stekkast’ (niets meer dan een ikea kast strategisch geplaatst met plantjes die wat liefde nodig hebben).

Toen ik in de tweede winkel naar de kassa liep kwam ik dit prachtige messing bordje tegen. Geen flauw idee wat ik ermee ga doen, maar ik kon hem niet laten liggen!

Daarna had ik met een vriendinnetje afgesproken en hebben we lekker over het strand gelopen.

Wat vind jij van mijn kringloop vondsten? Haal je zelf wel eens wat leuks bij de kringloopwinkels? Let me know!

xoxo – Stephanie

SaveSave

Vorige bericht Volgende bericht

You Might Also Like

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.