Kringloop Review Almere
Life

Kringloop Review • Kringloop Almere

Afgelopen vrijdag heb wat tweedehandswinkels in Almere bezocht, waaronder de Kringloop Almere. Van de buitenkant lijkt dit niet veel soeps, maar deze winkels heeft echt de mooiste parels. Ik laat je zien wat ik er vond en waar je de winkel kan vinden!

Kringloop Review Almere
Kringloop Review Almere
Een dressoir met marmeren blad, prachtig zijn ze – Een waar kringloop pareltje….

Ik was met mijn moeder wat winkels aan het afstruinen toen we besloten ook naar de Kringloop Almere te gaan. Ik was er al een tijdje niet geweest, maar kon me herinneren dat ik er eerder leuke dingen heb gekocht.

Ik heb ons huis net omgegooid en veel weggedaan en naar de kringloop gebracht, waardoor het ‘ontspullen’ nog vers in mijn geheugen zat. Ik was dan ook enorm streng voor mezelf, waarschijnlijk iets te streng, want ik kocht alleen een jeans. Nu ik naar de foto’s kijk baal ik dat ik niets anders heb gekocht… XD (zoals die vaas/kaarsstandaard bovenaan de blog)

Kringloop Review Almere

Leuk voor je hamster!

Kringloop Review Almere
Kringloop Review Almere
Shiny stuff.

Maar goed, deze winkel is beetje apart ingericht. Erg rommelig en onoverzichtelijk, je moet goed zoeken tussen al het allegaar. Niet alleen hebben ze veel meubels, ook veel bijzondere objecten. Een bok anyone?

Kringloop Review Almere
Kringloop Review Almere
Voor je home gym – Prachtige spiegel met mooie details.

Kringloop Review Almere
Kringloop Review Almere
 Zoals je ziet echt de meest rare snuisterijen – Kast met mooie details

 

Kringloop Review Almere

Leuk TV-kastje

Uiteindelijk heb ik een jeans, topje, een bloempot en een geframede poster van Escher gekocht. Ik ben super hapy met mijn haul!

Je vindt deze winkel hier:

Stichting Kringloop Almere
Markerkant 1413A

Maandag – 13:00-18:00 uur
Dinsdag t/m Vrijdag – 09:30-18:00 uur
Zaterdag – 10:00-17:00 uur

Vorige bericht Volgende bericht

You Might Also Like

1 reactie

  • Reply Rachel 13/05/2018 at 13:03

    Wat een super leuke items zeg! als je sommige dingen zelf kan oplappen is dat super cool!

  • Laat een reactie achter

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.