meubeldans
Interieur

Interieur • Meubeldans en planten show-off

Afgelopen weekend was ik met mijn vriend in de kringloopwinkel. Ik kom er geregeld en kijk altijd bij de eettafels of ze er wat leuks tussen hebben staan. Dit weekend hadden we geluk! Een leuke eettafel voor een leuke prijs. Toen we heb in de woonkamer hadden neergezet besloten we ook direct deze om te gooien (met 25 graden buiten… Prioriteiten!), een ware meubeldans dus!

Omdat de eettafel nog niet af is, deel ik nu het nieuw ingedeelde hoekje. Eerst stond hier een oude chill stoel die werd gebruikt als dumpplek. Ik wilde er al langer vanaf maar de lege plek die zou overblijven hield me tegen.

Zodra je nu de woonkamer binnenloopt zie je direct het dressoir, de gallery wall en wat planten. De gallery wall bestaat uit wat foto’s, ingelijst behand, een kaart van Ierland uit een atlas en posters. Van alles wat dus, lekker vrolijk. Als ik nu op de bank zit en naar deze hoek kijk word ik blij.

Mijn Monstera plant in retro 70-ies bloempot, past perfect!

Mooie tekening op een plant die ik al jaren heb en nu weer tot leven begint te komen 🙂

Hangplantjes zijn zo leuk!

Ik wil nog meer planten op het dressoir neerzetten, maar die moeten nog gekocht worden, haha. Mijn kat Bruce heeft een tijdlang de oorlog verklaard aan mijn planten. Maar de laatste paar weken heb ik hem niet meer uit mijn planten hoeven vissen dus ik vermoed dat hij de witte vlag heeft opgestoken.

Wat vind jij van dit nieuwe hoekje?

xoxo – Stephanie

Vorige bericht Volgende bericht

You Might Also Like

4 Reacties

 • Reply sammie 09/05/2018 at 17:21

  Ziet er gezellig uit! Ben benieuwd naar je eettafel!

  • Reply Stephanie 10/05/2018 at 09:36

   Thanks! zodra hij af is post ik hem direct 🙂

 • Reply Rachel 10/05/2018 at 22:51

  wat heb je een prachtige website, je hebt er een nieuwe volger bij! ziet er gezellig uit

  • Reply Stephanie 10/05/2018 at 23:07

   wat lief! en wat leuk te horen, bedankt! 😀

  Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.