verzameling trash dingen
Interieur, Shopping

Interieur • Mooie lelijke dingen

Ik heb een regel voor ons huis: geen lelijke dingen in huis. Het leek me daarom leuk om een overzicht te maken van mooie lelijke dingen, zodat je huis er altijd stylish uit ziet.

De prullenbak was voor mij lange tijd een doorn in het oog, echte ondingen kunnen het zijn. Ik had jarenlang (in verschillende huizen) onhandige en lelijke prullenbakken. Onhandig omdat de klep niet goed open of dicht ging. Of makkelijk vies werd in het gebruik. Het pedaalemmerelement ging stuk. En omdat het altijd een ‘afterthought’ was had ik altijd aftandse dingen in de keuken staan. Toen ik mijn eigen huis kocht was een van de eerste dingen die ik kocht de zuurstokroze prullenbak van Brabantia. Ik gebruik hem nog steeds met veel plezier.

Met de klok mee

1 Koziol – Del XL – Mint
2 Simplehuman – Retro stepcan – Rood
3 Brabantia – Bo Touch bin – Daisy Yellow
4 Simplehuman – rectangular liner pocket – Rose Goud
5 Wesco – Spaceboy – Amandel
6 Wesco – Kickmaster – Blackberry
7 Made – Joss – Geel
8 Brabantia – Flip Bin – Mineral Pink

 

Heb jij ook een mooie prullenbak in huis? Let me know

XOXO Stephanie

Vorige bericht Volgende bericht

You Might Also Like

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.