nieuwe dressoir
Interieur

Interieur • Nieuw Dressoir!

Een paar maanden geleden schreef ik dat ik een nieuwe dressoir wilde kopen. Het heeft even geduurd maar ik heb deze beauty op de kop kunnen tikken! Ik ben er super blij mee, kijk je mee?

Ik had besloten om geen nieuwe dressoir te kopen, maar om een mooie vintage op de kop te tikken. Het nadeel daarvan is dat je ook net de juiste kast moet tegenkomen, die niet al te ver weg is. Ik heb niet zo’n grote auto dus grote stukken rijden met meubels die half uit de auto hangen zie ik niet zitten. Het heeft dus even geduurd voordat ik deze vond.

Ik heb veel mooie kasten gezien, waarbij de gemiddelde prijs rond de 500 euro lag. Anderhalve week geleden zag ik deze kast op Marktplaats waar ze 100 euro voor vroegen! Ik deed een bod en die werd geaccepteerd, ik was enorm in mijn nopjes met mezelf, haha.

Toen ik thuis kwam met de kast was het eerste wat het eerste dat me opviel dat hij niet stonk. Vaak heb je met die oude kasten dat ie supermuf ruikt. Of naar sigaretten. De dressoir is gewoon nog helemaal gaaf, alsof ie nieuw is. Wat ik echt een heel mooi detail vind is de hoeken, deze zijn afgerond.

Op de dressoir heb ik mijn Fluffy lamp gezet, je vind de DIY hier. Ook mijn planten hebben hier een mooi plekje gevonden. Bruce (de linker kat) graaft graag in mijn planten, vooral als we kijken. Omdat de kast aan de andere kant van de kamer staat, heeft ie geen interesse meer. De planten stonden eerst naast de TV, dus hij had een publiek tijdens zijn graaf sessies.

Wat vind je van mijn marktplaats vondst?

xoxo – Stephanie

 

 

SaveSave

Vorige bericht Volgende bericht

You Might Also Like

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.