favorieten youtubes
Interieur

Interieur • Favoriete YouTube kanalen

Ik vind het leuk om op youtube make-overs en DIYs te kijken. Er zijn een paar kanalen met fijne videos waar ze van begin tot eind laten zien hoe ze het aanpakken. Hieronder deel ik mijn favorieten, lees snel verder!

Het liefst kijk ik make-over videos die ongeveer 20 minuten duren. Ze nemen de tijd om je stap voor stap te laten zien wat ze doen. Ook heb je dan aan het eind van die fijne overall shots. Heerlijk mooi gestyled en super pretty.

Op nummero Uno, mijn Girl-Crush Mr. Kate
Mr. Kate maakt veel verschillende soorten interieur videos. Bij OMG We Are Coming Over pakket ze het interieur van famous youtubers aan. Dit is leuk om te zien, omdat er altijd een groot budget is en ze er altijd een unieke ruimte van maakt. Ook heeft ze budget videos waarbij ze de kringloop winkel plunderen en hun eigen huis komt ook aan bod! Ik word altijd super happy van haar videos.

Recent ontdekt, Lowe’s The Weekender
Monica gaat voor 1 weekend naar families all over de VS om een ruimte aan te pakken. Ze doen 5 projecten om de ruimte compleet anders te maken. Wat ik leuk vind aan deze serie is dat ze veel zelf maken. Het is gemaakt door Lowes (de Amerikaanse Karwei) maar het is niet in your face gesponsord.

TheSorryGirls
Twee Canadese meiden die ik al heel lang volg. Ze maken videos over interieur (ze zijn net begonnen met Make-Overs!) maar ook DIY en lifestyle. Ik vind ze ontzettend inspirerend, ze weten van de meest simpele dingen wat moois te maken!

Modern Builds
Een DIY kanaal van Mike, hij maakt gave Mid Century Modern meubels zelf van hout. Ik heb nog niet geprobeerd om zelf wat na te maken, maar hij is erg vrolijk en dat kijkt lekker weg 🙂

 

Ken jij een van deze YouTube kanalen? En wat is jouw favoriet?

 

 

SaveSave

SaveSave

Vorige bericht Volgende bericht

You Might Also Like

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.