mood board boho chiq
Fotografie & Design

Design • Boho Chiq Mood Board

Dit mood board heb ik gemaakt voor school, de opdracht is nog niet af. Ik vind hem zo gaaf dat ik hem alvast wilde delen!

De opdracht was om een interieur in te richten voor een zelfverzonnen persoon, inclusief mood board. Ik wilde daarom een interieur maken voor een stijl die ik heel mooi vind, maar te druk voor mijn eigen huis, Boho Chiq!

Mijn mood board bestaat uit geprinte foto’s, stalen en items van mezelf. Het roze wol aan de linkerkant in een vest van mij en het plantje is een Aloe Vera dat ik al jaren heb! De kat op de polaroid is Bucky.

Op Pinterest zie ik vaker moodboards gemaakt van allerlei stalen mooi gestyled en zo’n mood board wilde ik ook maken! Ik heb ondertussen al een aantal stalen binnen, maar ik ben nog wel even zoet om een mooie collectie te verzamelen. Vandaar dus ook de foto’s erbij. Ik weet zeker dat ik vaker op deze manier aan de slag ga. Het is zo veel creatiever dan in photoshop de plaatjes een beetje mooi naast elkaar zetten!

Maak jij wel eens mood boards op deze manier?

SaveSave

Vorige bericht Volgende bericht

You Might Also Like

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.