nieuwe lens - woonkamer foto
Fotografie & Design

Fotografie • Nieuwe Lens voor mijn camera!

Al langere tijd wilde ik een nieuwe lens kopen voor mijn camera (een Canon EOS 550D). Ik had de kitlens en de 50mm lens al in mijn bezit, maar ik wilde er eentje die veel op beeld kan zetten. Een groothoeklens dus! Na veel googlen en reviews lezen heb ik deze lens gekocht, de Canon EF-S 10-18/4.5-5.6 IS STM.

Ik heb nog niet echt de tijd gehad om naar buiten te gaan en natuur te fotograferen, wat ik heel graag doe. Maar in huis heb ik al wel wat foto’s geschoten en bewerkt.

Dit is Bruce, onze puber kitty. Hij is nu 9 maanden oud en gedraagt zich als een dick (pardon my French). Hier in een moment van contemplatie, over hoe hij Bucky (onze andere kat) weer kan aanvallen, zijn favoriete bezigheid. De lens was ongeveer 3 cm van zijn hoofd verwijderd, dus je kan goed zien hoeveel er wordt vastgelegd. We hebben hem trouwens Bruce genoemd om dat het zwart op zijn kopje lijkt op het masker van Batman. Maar je kat Batman noemen ging ons toch wel even te ver, haha.

nieuwe lens - woonkamer foto 

Hier boven het interieur, waarvoor de lens ook uitstekend geschikt is! Ik heb trouwens een hekel aan kabels op de foto, dus daar moet ik echt op gaan letten. De vakkenkast heb ik al eerder besproken, hier lees je daar meer over.

In de bovenste foto zie je trouwens mijn wisselframe. Ik heb bij de kringloop een lijst gekocht in een mooi groot formaat, A2. Deze heb ik met dubbelzijdig tape op de muur geplakt en meegenomen met muurverf. Het is een leuke plek om wisselende items in te hangen! Nu heb ik er polaroid foto’s en wat wenskaartjes in hangen.

De tijgerstoel is van de kringloop en zit heerlijk.

Ik ben echt dolblij met mijn nieuwe lens en ik hoop snel meer foto’s te kunnen plaatsen 🙂

x

Vorige bericht Volgende bericht

You Might Also Like

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.