my vision board for 2018
Personal

Personal • Vision Board voor 2018

2017 is bijna klaar en met een nieuw jaar hebben we ook nieuwe kansen! Normaal ben ik niet zo van de goede voornemens, want je kan altijd daarmee beginnen. Maar dit jaar ligt dat iets anders en daar wil je alles over vertellen!

In november kregen we op het werk te horen dat het kantoor gaat sluiten, dit in verband met reorganisatie (fusie op fusie op fusie…). En iedereen met een vast contract ‘mag mee’ naar het kantoor in Leeuwarden. Dat is voor mij geen optie, het is een enorme afstand die ik niet bereid ben af te leggen voor mijn werk. Ik werk op de klantenservice van een provider dus het is geen bijzonder werk. Op zoek dus naar een nieuwe baan!

my vision board for 2018

De lamp heb ik zelf gemaakt, de DIY vind je hier!

Ik heb al een aantal sollicitatie gesprekken gehad en ik moet zeggen, het valt me zwaar. Ik werk nu ruim 6 jaar bij hetzelfde bedrijf en heb dus al die tijd niet hoeven solliciteren. Ook ben ik zeer teleurgesteld in de mentaliteit van de mensen die vacatures open hebben staan. Ik heb nu 3 gesprekken gehad, waarbij ik gewoon geen terugkoppeling heb gekregen! Van een brief, dat begrijp ik nog maar als ik moeite heb gedaan om op het kantoor te komen, dan verwacht ik minstens een e-mail dat ik het niet ben geworden. * frustratie uit *

Maar goed, de vraag is ook wat ik wil en daar komt het vision board de hoek om! Met dit vision board wil ik laten zien wie ik ben en waar ik van houd. Op een abstracte creatieve manier.

my vision board for 2018

Ik heb mooie afbeeldingen en foto’s uit tijdschriften gehaald en die in een lijst gedaan. (De lijst heb ik voor € 2,25 in de kringloop gevonden, altijd een goede plek voor lijsten ;-)) Ik vind het belangrijk om naar mijn intuïtie te luisteren, de ‘gut-feeling’ zoals de Engelsen het zeggen. Ook is het voor mij belangrijk om mezelf te mogen zijn, met al mijn eigenaardigheden ?

Dat zijn waarden waar ik mezelf soms aan moet herinneren, het gebeurt wel eens dat ik ze uit het ook verlies.

Om mezelf nog beter in de markt te zetten heb ik ook mijn persoonlijke website weer een nieuw jasje gegeven, een CV-extraordinaire. 

Wat zijn jouw plannen voor 2018, let me know!

 

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Vorige bericht Volgende bericht

You Might Also Like

2 Reacties

 • Reply Lisa 27/12/2017 at 18:56

  Netjes steph! ? Goed bezig!

  Kleine tip, check je persoonlijke site ook ff op een mobiel. Sommige afbeeldingen komen niet netjes uit.. ?

  • Reply Stephanie 27/12/2017 at 20:25

   thanks!
   Op mijn iPhone ziet het er goed uit.. wil je een screenshot sturen? <3

  Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.