capsule wardrobe uitgezocht
Life

Life • Capsule Wardrobe, part 2

In mijn vorige Capsule Wardrobe post vertelde ik over hoe ik mijn kledingkast aanviel en van veel kledingstukken afscheid heb genomen. In deze post laat ik jullie zien wat ik de aankomende maanden ga dragen!

Een klein applausje voor deze afbeelding. Ben uren bezig geweest met het fotograferen (de helft was de eerste keer niet scherp). Daarna had ik het magnifieke idee om elk kledingstuk uit te knippen met behoud van de schaduw. Mijn laptop was het daar niet mee eens (vastloper op vastloper op vastloper…) dus zodoende deze ‘pinterest style’ compositie. 

Een opsomming!
8 broeken (waaronder 1 Super Mario Legging)
2 jurkjes
1 rokje
3 niet warme vesten (layers, layers, layers)
1 warm vest (heerlijk grofgebreid)
3 warme truien
2 niet warme tops (maar die mouwen! Zo gaaf) (die andere staat niet op de foto)
7 t-shirts (waaronder 1 met pandas)
2 zomerse bloesjes (die wil ik niet opbergen wat ze zijn mooi)

In totaal kom ik dan op 29 items. Maar het kan goed zijn dat ik nog wat ben vergeten.. Zoals het bloesje dat ik aanhad tijdens het fotograferen (oud, zwart, van de Primark….)

Ik heb in mijn kast een zwart lang vest liggen, waarvan het materiaal niet fijn voelt op mijn huid. Die wil ik eigenlijk vervangen, maar zolang ik die nog niet heb gevonden blijft die even weggestopt in mijn kast liggen. Just in case. 

Dit is echt al mijn kleding, op enkele zomeritems na, die echt voor de zomer zijn. Daarvan vind ik het altijd Super leuk om ze weer tevoorschijn te halen als het weer warmer wordt. Wat dus nog ff gaat duren!

Wat vinden jullie van mijn collectie?

Vorige bericht Volgende bericht

You Might Also Like

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.