roomstyler
Interieur

Interieur • Roomstyler.com

Ik ben eindelijk begonnen met mijn interieur opleiding! De eerste opdracht was om een kamer van je huis in te meten voor in de les. Dus nadat ik mijn hele woonkamer had opgemeten wilde ik dit digitaal maken en zo een beetje spelen met de layout. Want dat is leuk!

De hele zondag middag ben ik bezig geweest om verschillende websites en software te testen. Ik heb hoge eisen en wilde niet constant tegen ergernissen aanlopen. Als ik een fout maak wil ik CMD + Z indrukken omdat ongedaan te maken. Maar Safari (mijn browser) ziet die handeling is de laatst gesloten tab openen. Irritant! Uiteindelijk kwam ik bij Roomstyler.com terecht. Een Nederlandse website! Hoe gaaf is dat.

Op roomstyler.com kan je gratis je kamers tekenen en inrichten. Ook kan je hiervan een render maken in een lage kwaliteit. Wil je een mooie render, zoals hierboven, dan betaal je daarvoor. Voor bovenstaande foto heb ik €1.20 betaald. De foto is misschien een beetje donker, maar dat was bewust. Je kan voordat je exporteert aangeven hoeveel licht je wil hebben en aangezien ik dit om 21.23 deed, vond ik dat wel gepast 🙂 (linkje naar de hi-res foto)

Het is random kamer die ik heb ingericht als ik geen budget zou hebben. Heerlijk fantaseren over een inrichting, ik ben er uren zoet mee. De bibliotheek met meubels is zo ontzettend groot. Je kan zoeken op merk, maar ook op materiaal.

Dit zijn de lo-res renders. Deze kan je dus gratis maken om zo je kamer helemaal in te richten. Als je tevreden bent kan een hogere resolutie foto bestellen.

Ik ben fan! En dat wilde ik even delen.

SaveSave

SaveSave

Vorige bericht Volgende bericht

You Might Also Like

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.