Interieur

Vision Board • Droom woonkamer

Over anderhalve week start ik met mijn interieur opleiding en mijn hoofd zit vol met interieur dingen. Om het maar even simpel te zeggen. Wat ik al langer wilde doen is een vision board maken. Enter een vrije dag en ik ben aan de slag gegaan. Graag laat ik je mijn Vision Board zien voor de woonkamer.

Sommige dingen op mijn Vision Board heb ik al gerealiseerd. Ik heb al behoorlijk wat planten in huis, tot groot genoegen van Bruce, mijn nieuwe kitten. (hij vind het leuk om in de aarde te graven…. 🙁 ) En met een een gallery wall ben ik ook al begonnen. Maar met zoveel ideeën in mijn hoofd is het fijn om dit overzichtelijk te maken.

Ik begon met het doorbladeren van wat tijdschriften. Alles wat me aansprak scheurde ik eruit. Na meerdere bladen te hebben bekeken en genoeg beelden te hebben verzameld knipte ik alles netjes. Geen gescheurde randjes voor mij.

Het terugkerende thema is groen en grafisch. We hebben 2 katten en beide zijn ze zwart wit. Ik vind het leuk om dat in mijn interieur terug te laten komen. In het midden zie je een foto van ‘het bekende Karwei kleed’. Waar ik ook mijn Vision Board op heb gefotografeerd. Deze foto komt uit een Iers woontijdschrift en de reportage is in Denemarken gemaakt. Grappig hoe dat kleed overal terugkomt.

Sommige dingen zijn voor nu nog niet haalbaar. Zo wil ik namelijk heel graag een glazen deur met zwart frame laten plaatsen. En als dat gebeurt zal ook de vloer geëgaliseerd en vervangen moeten worden. Een plan voor de toekomst, iets om naar uit te kijken dus.

Maak jij wel eens een Vision board? Let me know 🙂

SaveSave

Vorige bericht Volgende bericht

You Might Also Like

1 reactie

  • Reply Papa 29/09/2017 at 16:21

    Mooie ideeen. Goede plannen. En nu maar aan de slag. En denk et om: 1 voor 1 en niet alles tegelijk. En neem de tijd.

  • Laat een reactie achter

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.