woonkamer
Interieur

Interieur • Plannen voor de woonkamer

Mijn woonkamer heeft een gekke vorm en de laatste tijd ben ik een beetje klaar met sommige meubels. Een paar maanden geleden heb ik nog mijn Expedit/Kallax ge-hacked maar eigenlijk wil ik er helemaal vanaf. Hij is groot, lomp en lelijk. Dat laatste komt vooral door de 3 verhuizingen die hij heeft meegemaakt.

Daarnaast ben ik aan het minimaliseren en een grote kast die je als dump plek kan gebruiken werkt dan niet echt mee. Al ben ik nu zover dat 6 van de 16 vakken leeg kunnen zijn. Ik heb er nu spul in staan, want ja, leeg is ook maar zo leeg.

De muur wil ik een andere kleur geven. Ik heb daar ooit die mooie swatch op geverfd met Early Dew, maar nu denk ik aan dit toffe behang. Of deze of deze.

En de hele reden voor deze blog; ik wil dan een dressoir. Een lage, zodat er alleen het noodzakelijke in bewaard word, zoals administratie en wat hobby-spul. En deze keer geen Ikea, niets tegen Ikea maar ik wil gewoon eens wat anders.

Deze van Zuiver bijvoorbeeld. Simpel, strak en wit.

Maar iets donkerders trekt mij ook wel, zoals deze van Dutchbone. Dit ontwerp doet me denken aan een dressoir dat mijn Opa & Oma in hun huis hadden staan. Die handgreepjes doen het hem.

En deze is van Woood in hetzelfde sfeertje, maar andere houtsoort.

Zwart met hout, Tenzo Flow..

En als laatste iets compleet anders, een groene! Dan wel een maatje groter, met 1 een exrta deur. Maar deze kleur groen vind ik zooooo mooi!

Zoals je ziet ben ik er nog lang niet uit, gelukkig weet ik al in welke stijl ik het zoek, op pootjes en met 3 vakken.

Wat vind jij een mooi dressoir?

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Vorige bericht Volgende bericht

You Might Also Like

4 Reacties

 • Reply sammie 03/09/2017 at 22:10

  De Tenzo en de Woood vind ik het mooist. Is heel wat anders als je Ikea kast 🙂 Ikea heeft een hoop mooi en leuk spul, maar ik snap wat je bedoelt. Wij hebben de laatste tijd ook wat meubels aangeschaft die niet van Ikea zijn. Is ook wel eens leuk.

  • Reply Stephanie 03/09/2017 at 23:07

   Ikea heeft zeker mooi spul! Vind het ook altijd heel leuk om daar te winkelen 🙂
   Eerst nog even sparen voor een nieuwe kast, ze zijn niet goedkoop 😛

 • Reply Paula 08/09/2017 at 09:46

  De Tenzo, maar ik persoonlijk ben dan ook niet zo van de schuine pootjes.
  Ikea is leuk, maar dat moet je na het in elkaar zetten dus nooit meer hoeven verhuizen, daar kunnen die kasten niet zo goed tegen…….;-)

  • Reply Stephanie 10/09/2017 at 20:10

   Ja dat klopt! Mijn kallax/expedit is nu al 3x verhuisd en dat zie je eraan 🙂

  Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.