badkamer stephanie
Interieur

Interieur • Badkamer Inspo

Vorig jaar heb ik mijn huis gekocht in Alkmaar, met een nieuwe keuken en badkamer. Vrij basic, zwarte tegels op de vloer en witte grote tegels op de muur. En een enorme wastafel met mini kraan (serieus, wie verzint dat?). Ook de CV-ketel en de wasmachine staan in de badkamer. En totaal geen opbergmogelijkheden. Maar ik heb plannen, kijk mee!

Het grootste probleem dat ik heb met de badkamer is het gebrek aan opbergruimte. We hebben nu een lelluk plastic ladekastje gekocht, gewoon om maar wat te hebben, maar dat is echt een doorn in het oog. Veel liever heb ik een vintage meubel (wel waterproof gemaakt met 5 lagen lak) met daarop een waskom.

Zoals dit dus. Prachtig ook met het marmer. Ik zag een tijd terug in de kringloopwinkel iets wat qua stijl perfect had gepast, maar te groot. Mijn badkamertje is niet zo groot, 3.40 x 1.30 en mezelf erlangs wurmen elke keer dat ik wil douchen zag ik niet zitten.

Dit is ook een trend die ik veel zie, gewone vloerkleden en zelfs Perzische vloerkleden in de badkamer. Prachtig als je een grote ruimte hebt. Deze badkamer heeft wel echte alle typische ‘pinterest’ items. Plant in een mandje, Brass lamp, ronde spiegel. I love it.

Ik vind deze plankjes zo mooi! Is ook weer een excuus om je douchegel/ shampoo/ stuff te kopen in de mooiere (duurdere) verpakking.

Vind dit zo’n mooi sfeertje hebben. Kunst in de badkamer, waarom niet?

 

Het plan is dus, een kast, vintage, misschien wit gelakt. Met een marmeren blad en daarop een witte kom. Met gouden lampen, kunst aan de muur en een plantje toe.

 

Credit foto: Druk op de foto om naar de originele te gaan.

Vorige bericht Volgende bericht

You Might Also Like

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.