hersenspinsels
Life

Hersenspinsels

Ik zit een beetje in de knoop met mezelf. In april had ik namelijk elke week een DIY post online staan, waarvoor ik vaak spullen had gekocht om ze te maken. Maar eigenlijk wil ik helemaal geen spullen meer kopen. Ik ben al behoorlijk aan het minimaliseren. Maar het maken van de DIY’s vond ik echt super leuk om te doen. En gaf me ook weer energie. Ja. Dus. Wat dan?

Enter mijn dilemma.

Ik ben in eerste instantie begonnen met bloggen omdat ik creativiteit miste en dit een mooie manier is omdat te delen. Nadat ik eenmaal was begonnen las ik overal dat je op vaste tijden en dagen content moet plaatsen. Zodat je lezers weten wat ze kunnen verwachten (dit is geen nieuws natuurlijk). Maar dat is dus helemaal niet mijn insteek. Ik wil gewoon delen wat ik wil, wanneer ik wil. En zeg dus dikke doei tegen geplande posts en vaste dagen.

Ook zal ik niet zo snel weer DIY’s online zetten waarvoor ik specifiek naar de winkel moet om deze tot stand te laten komen. Want mijn blog is non-profit en het moet wel leuk blijven.

De foto boven deze post is trouwens de laatste update in mijn slaapkamer. Ik zag in de Intratuin dat kleedje liggen en ik moest hem hebben. Ik had direct voor ogen dat ik deze boven het bed wilde hangen. Zo gezegd zo gedaan! (*schouderklopje* als ik iets gedaan wil hebben, dan doe ik het dan ook wel direct. Lekker makkelijk en zo blijven dingen niet eeuwig liggen). Dat vloerkleedje is wel lekker kut voor mijn ‘no buy’ maand. Want ja, doei 20 euro. Maar het is het eerste wat ik kocht sinds anderhalve week en ja ik probeer het goed te praten. Ik ben blij met het resultaat en dat is wat telt. Anders blijft het zo in je hoofd zitten en malen en wat als. En dan kom je 3 weken later terug, want no buy maand afgelopen en issie weg. We waren trouwens in de Intratuin om een kattenkrabpaal/paleis te kopen voor Bucky. Hadden we al weken geleden afgesproken als we beide salaris zouden hebben etc. Dubbele faal. Maar Bucky is blij met zijn krabpaal/paleis en daar doen we het voor.

Ramble ramble ramble. Als je tot hier bent gekomen, dikke pluim voor jou!

xo, Stephanie

 

Vorige bericht Volgende bericht

You Might Also Like

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.