Personal

Mijn 2017 • Plannen voor mei

In mijn vorige post schreef ik dat ik meer DIY’s wilde maken. Nou, dat is gelukt! Ik heb 4 weken lang een DIY geplaatst op woensdag. Much succes! Voor mei is mijn plan wat minder spannend, ik ga verven.

Mijn 2017 mei

In januari is het glas in de woonkamer vervangen voor HR++ glas en de kozijnen hebben een vers laagje verf nodig. Het ziet er niet uit en het knaagt. Aankomend weekend ga ik ermee aan de slag. Lekker schuren, schoonmaken, verven, schuren, schoonmaken en verven. Hopelijk kan ik het in 1 weekend afmaken 🙂

Daarnaast wil ik nog wat andere dingen in huis opknappen, dit wordt vooral een ‘home improvement’ maand. Niet zo spannend dus als mijn DIY’s maar ik ga de resulaten delen :-).

Hier een overzicht van alle DIY’s die ik in April heb gemaakt.

DIY jasje met gebleekte hartjes

Before & after voetenbankje opgeknapt

Hartjes jasje
Voetenbankje opgeknapt

DIY Ombre gordijnen

Pins maken met een Hot Glue Gun

Ombre gordijnen
Zelf pins maken

Verder wil ik nog een jasje in elkaar naaien. Ik heb een tijdschrift met patronen gekocht, omdat er een tof bomberjasje in zat. I <3 bomberjasjes. Afgelopen zondag was ik met mijn moeder in Amsterdam bij een stoffenmarkt waar ik een heel mooi geel stofje heb gekocht. Ik ga hier dus mee aan de slag, maar no rush.

xo Stephanie

Vorige bericht Volgende bericht

You Might Also Like

2 Reacties

 • Reply Irene 03/05/2017 at 20:47

  Je bloesje ♥♥♥
  Super creatief ben je! Ik heb hier al keiveel inspiratie op gedaan voor in mijn toekomstige huis ^^

  • Reply Stephanie 03/05/2017 at 22:25

   Dankje! Wat een ontzettend lief berichtje 🙂
   Ik ben ook helemaal happy met dat bloesje ^.^

  Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.