Personal

Mijn 2017 • Mei, mei, mei

En toen was het stil hiero. Erg jammer, maar het lukte even niet. Begin mei was heel enthousiast begonnen met schuren en schilderen van de kozijnen. Maar schuren en schilderen van de kozijnen is gewoon kut werk. Ik had dat weekend mezelf geen rust gegund waardoor ik die week geen puf had voor het plaatsen van een post. De week erop kreeg ik te horen dat de opleiding waarvoor ik me had ingeschreven niet door ging omdat er te weinig aanmeldingen waren. Vette bummer (understatement) en had ik geen inspiratie en zin om weer crea bea bezig te zijn.

mijn 2017 mei juni

Wel heb ik me de afgelopen maand bezig gehouden met mijn plantjes. Momenteel heb ik al een mooie verzameling en ik probeer nu een avocado-pit uit te laten komen. Ik heb er 4, en deze heb ik op verschillende manieren geplant. Plantjes maken me happy dus hoe meer planten in huis, hoe beter!

En toen kwam het mooie weer, lopen in de natuur, ijsjes eten en was mijn dipje als sneeuw voor de zon verdwenen. Afgelopen vrijdag ben ik weer in de weer gegaan met DIY-en en ik ben zo blij dat ik niet ben gaan luieren die dag.

Bucky proof balkon

Bucky proof balkon


Mijn kat, Bucky, wil namelijk altijd naar het balkon van de buren lopen, als de deur open staat. De balkons zijn afgeschermd met een simpel schot waar hij zo voorbij loopt. Vrijdag heb ik van hout dat in mijn berging lag een schutting gebouwd zodat hij niet meer weg kan! Het hele weekend heerlijk de balkon deuren open gehad en geen zorgen dat Bucky naar de buurtjes zou lopen. Of ie nog een keer van het balkon afspringt is een tweede, maar daar is niets tegen te doen.

De kozijnen heb ik niet afgekregen. Ik heb besloten dat nu in fases te doen.

Schoenen te koop op United Wardrobe
Jurk te koop op United Wardrobe

Ook ben ik nog bezig om wat spullen te verkopen. Via marktplaats gaat het voor geen meter, maar bij United Wardrobe heb ik al een aantal items kunnen verkopen. Deze maand (die loopt van de 23ste tot de 23ste… Salaris enzo) is voor mij een no-buy maand. Ik ga ik juni 4 daagjes mijn zusje opzoeken in Ierland (VET ZINNIN) en 2 weken daarna heb ik vrij en wil ik nog een vakantie boeken met mijn vriend (OOK VET ZINNIN). Geen centjes dus voor DIY spullen, kleding, planten, boeken. Niets. Maar het is het waard.

Ok. flinke lap tekst. Knuffel voor jou als je dit allemaal hebt gelezen!

XO Stephanie

Vorige bericht Volgende bericht

You Might Also Like

1 reactie

  • Reply Romy 03/06/2017 at 17:22

    Wat balen zeg van je opleiding! Hopelijk vind je snel iets anders leuks. Gaaf (maar ook lastig), die no buy month. Wel superknap dat je dat gaat doen! Alvast heel veel plezier in Ierland!

  • Laat een reactie achter

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.