Gelukkigheid
Personal

Gelukkigheid #47

♥ Na de vegan challenge een kaassoufle eten, ik heb het niet gemist, maar het was wel lekker. Voorlopig wil ik wel zo veel mogelijk vegan blijven eten, mijn buik word er blij van ♥ Gezellig met mijn moeder shoppen in Amsterdam ♥ Ik heb een mooi stofje gekocht op een stoffenmarkt en kan niet wachten om het jasje dat ik wil maken in elkaar te zetten ♥ Gewoon omdat het kan, een theedoek kopen met en tijgerprint ♥ Onderweg in de auto een tulpenveld in de wildste kleuren zien ♥ De plantaardige boter van Bevel in kokossmaak, op een vers broodje met pure hagelslag. Voortreffelijk ♥  Mijn Ikea hack die super goed gelukt is ♥ Door een groen Amsterdam lopen, dan word de stad 100x mooier ♥ Elke ochtend de tijd nemen om mijn ‘mug cake‘ te maken en ervan te genieten ♥

xo Stephanie

Vorige bericht Volgende bericht

You Might Also Like

6 Reacties

 • Reply Claire 05/05/2017 at 10:38

  Haha ik at ook meteen een gekookt eitje na de challenge! Maar vegan eten maakt mijn buik inderdaad ook een stuk blijer. Ik ben benieuwd naar je zelfgemaakte jasje!

  • Reply Stephanie 29/05/2017 at 21:35

   oooh, ik ben nog steeds niet aan mijn jasje begonnen 🙁 maar het 85/90 % vegan zijn bevalt me nog steeds uitstekend!

 • Reply Mariëlle 29/05/2017 at 19:17

  Wat goed dat je grotendeels vegan wilt blijven <3 I love it hihi!

  • Reply Stephanie 29/05/2017 at 21:32

   Jaaa, ik ben er ook heel blij mee. Het enige wat ik nu nog mis is mayonaise, nooit verwacht dat ik dat zou missen haha.

 • Reply Saskia 24/06/2017 at 09:45

  Wat een fijne geluksmomentjes! Fijn weekend 🙂

  • Reply Stephanie 27/06/2017 at 08:48

   thanks!

  Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.