Personal

Weer een week vol met happy #43

WHooooeH, we hebben weer een week volgemaakt! Heerlijk weer, overal chocolade konijnen te koop en met zonder jas naar buiten.

Mijn DIY die ontzettend goed gelukt is ♥ En ook op mijn blog kreeg ik veel lieve reacties ♥ Mijn vriend en ik waren naar vrienden gegaan om gezellig samen te eten. We kregen de meest heerlijke gerechten voorgeschoteld ♥ Airhockey spelen in Zandvoort en 2 keer dik verliezen (want airhockey is leuk!) ♥ Power Rangers in de bios, jeugd sentiment! ♥ In de kringloopwinkel een voetenbankje vinden dat perfect is om te pimpen (is dat nog een woord tegenwoordig? gebruiken we nu niet allemaal hacken?) Perfect voor een DIY post in ieder geval ♥ In een andere kringloop een prachtig mooi schelpvormig bakje vinden. Die ga ik mooi goud sprayen ♥ Vol zitten met ideeën, ik word er vrolijk van als ik wat leuks kan maken of doen ♥

Dit weekend ga ik (weer, yaaay voor cinema passes) naar de bios, mijn voetenbankje afmaken en de verjaardag van m’n zusje vieren. Heb er zin in!

Cheers C:

Vorige bericht Volgende bericht

You Might Also Like

2 Reacties

 • Reply Anna 07/04/2017 at 16:01

  Oooh, fijne dingen allemaal <3. Goede kringloopvondsten zijn zo leuk! En helemaal tof om er dan ook nog eens een DIY projectje van te maken. Yay! Fijn weekend!

  • Reply Stephanie 07/04/2017 at 16:15

   jaaa, ik word altijd happy van goede kringloopvondsten!
   Jij ook fijn weekend 😀

  Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.