Much Excite. Such JOY!
Personal

Much Excite. Such JOY! #46

WAAAAAAHHH. Woensdag avond laat heb ik mezelf ingeschreven voor een avondstudie interieurarchitectuur. AAAAAAAAHHH. Ja, daar word ik echt blij van. MUCH EXCITE.

❤︎ Lekker geshopt in haarlem. Ik heb een super leuk bloesje gekocht met een hartjes print. zie foto rechts in de sidebar ❤︎ Heerlijke curry gemaakt. Mijn vriend is helemaal fan van currys en deze vegan maken is zo makkelijk en lekker! ❤︎ De verjaardag van Bucky gevierd! Hij is nu 1 jaar en zo’n drolletje, komt sochtends aan de deur krabbelen om naar binnen te mogen en dan ff lekker knorren in bed. we hebben wat snacks voor hem gekocht, verse vis enzo ❤︎ Overal unicorns op tekenen, maar dan derp style ❤︎ Ik ben aan een echte bullet journal begonnen! ik heb ook direct pastel stiften gekocht, want zo heurt het, heb ik begrepen van pinterest ❤︎ Op donderdag al mijn plantjes verpotten, ze doen het goed en hebben meer ruimte nodig! ❤︎ De serie Girlboss binge watchen op woensdagavond, omdat ik donderdag vrij ben, tot 3 uur snachts doorgekeken. Oeps. ❤︎ Mijn Pilea stekje die ik op had water had gezet heeft wortels gekregen! Dus die heb ik in een mooi potje gedaan ❤︎

En dan het weekend! Zondag ga ik met m’n moeder gezellig naar een stoffenmarkt.

Vorige bericht Volgende bericht

You Might Also Like

6 Reacties

 • Reply Jannike 28/04/2017 at 10:44

  Gaaf dat je een avondstudie gaat doen. Ik ben benieuwd wat je er van vindt!

  • Reply Stephanie 28/04/2017 at 11:35

   jaaa, ik ben ook zeer benieuwd!
   als het goed is begint de opleiding eind mei 🙂

 • Reply Romy 28/04/2017 at 21:54

  Wat een heerlijke geluksmomentjes! Met die studie natuurlijk als groot hoogtepunt. Zo gaaf dat je daaraan gaat beginnen!

  • Reply Stephanie 01/05/2017 at 18:32

   jaaa, ben ik zoo blij mee 😀

 • Reply sammie 01/05/2017 at 20:49

  Leuke happy list! Ik heb al veel gelezen over Girlboss, misschien toch maar eens aan beginnen 🙂

  • Reply Stephanie 02/05/2017 at 12:51

   dankje! Ik vond het een leuke serie om weg te kijken, het is zeker geen hoogstandje maar leuk vermaak met fijne liedjes van toen ik 18/19 was. Lekker sentiment enzo 🙂

  Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.