april
Personal

Mijn 2017 • Maart fail

Hoi – Maart was een heerlijke maand. Het grauwe winter weer is ver weg en het mooiere weer komt eraan. Deze maand had ik alleen geen plan/doel/project voor mezelf opgesteld. Erg jammer, ik heb dan ook weinig creatiefs gedaan. Maar voor april heb ik wel plannen gemaakt dus alles komt helemaal goed (phew C:).

April word anders, ik heb ideeën in mijn hoofd zitten die echt wachten om uitgewerkt te worden. Deze maand staat voor mij dan ook in het teken van creativiteit en gekke dingen maken. Daar word ik zo happy van en ik heb het te weinig gedaan de afgelopen periode. Daar wil ik zeker verandering in brengen.

Op dit moment zijn dat 3 concrete plannen die ik hier ook wil gaan delen in blog-posts. Als ik nog een 4e verzin heb ik elke week van de maand een DIY post! Ik heb er veel zin in.

Op mijn Instagram heb ik mijn eerste DIY al gedeeltelijk laten zien, ik heb van 100% siliconen (dat spul dat je in de badkamer gebruikt) een mal gemaakt en daar heb ik met mijn Hot Glue gun weer vormpjes mee gemaakt. Woensdag lees je hier meer over! En de foto hierboven laat ik ook binnenkort zien.

Ik hoop dat jullie ook leuke plannen hebben voor april 🙂

Cheers!

Vorige bericht Volgende bericht

You Might Also Like

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.