my happy place
Personal

My Happy Place #45

Dit was een kort en happy werkweekje, want ik was maandag vrij! Ik heb lekker geDIY-ed. Ik wilde deze week mijn happy place met jullie delen, de slaapkamer! Ik kan me hier altijd heerlijk terugtrekken en heb om die reden extra mooie kussens gekocht om elke ochtend het bed mee te versieren.

❤︎ Mijn vriend en ik gingen zondag naar de Sneak Preview in de bios, we hebben Get Out gezien en die is tof! We hadden ook de quiz gewonnen die ze vooraf aan de film hadden, 2 gratis consumpties voor de film vanavond, haha ❤︎ Omdat het avonds langer licht is na het eten nog een lekker stukje wandelen ❤︎ Mijn voetenbankje die super goed gelukt is! ❤︎ De tv-serie Rick & Morty kijken en eindelijk snappen waarom mijn vriend zo desperate wacht op het nieuwe seizoen ❤︎ Ik ben ook nog steeds vol overgave bezig met de Vegan Challenge en ik vind het zo leuk om nieuwe dingen te maken. Ik heb maandag Vegan Mac & Cheese gemaakt. Yum ❤︎ Hij zag er ook net zo uit als op de foto ❤︎

Morgen ga ik lekker naar Haarlem, beetje shoppen (salaris, yeah) en Pokemon vangen enzo.

Fijn weekend!

 

Vorige bericht Volgende bericht

You Might Also Like

7 Reacties

 • Reply Iris 22/04/2017 at 22:25

  Hoe is het shoppen vandaag gegaan? 😉

  • Reply Stephanie 22/04/2017 at 23:57

   Ik ben geslaagd! alles gekocht van mn lijstje en een superleuk jurkje gevonden 😀

 • Reply sammie 23/04/2017 at 17:36

  Ja langer licht buiten! Heerlijk! Helaas is het nu toch weer wat sneller donker omdat het steeds zo bewolkt is, maar als het zonnetje schijnt is het zo fijn!

  • Reply Stephanie 24/04/2017 at 09:45

   Ja, dat is erg jammer idd. Ik merkte ook dat het nog fris was, maar niets wat een goede sjaal niet kan oplossen 🙂

 • Reply Jannike 25/04/2017 at 17:21

  Wat een leuke week! Het voetenbankje ziet er inderdaad heel leuk uit!

  • Reply Stephanie 25/04/2017 at 17:28

   bedankt! Ik ben er ook super happy mee 😀

 • Reply Marielle 26/04/2017 at 20:26

  Fijne happy momentjes 🙂

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.