Personal

Things that make me happy #42

Deze week hadden we heerlijk weer – ik ben niet de eerste die het benoemt C: – meer licht en Belle en het Beest kwam eindelijk naar de bios. Het was een goede week.

♥ Met zonder jas naar buiten, boodschapjes halen ♥ De moestuin actie bij de appie. Voorgaande jaren had ik geen appie in de buurt, waardoor ik niet in de gelegenheid was om zelf een moestuintje te starten, maar dit jaar wel! Ik heb er al 4 ♥ Mooie jurkjes vinden bij de Kringloop ♥ Eindelijk naar Belle en het Beest, wat is ie leuk! ♥ Yoga in de ochtend doen ♥ Tweedehands schoenen kopen die goed zitten en er mooi uit zien voor een prikkie! ♥ Deze heerlijke curry, curry’s zijn mijn nieuwe go to maaltijd en deze is goddelijk ♥ Mijn bloglovin die vol staat met konijnen DIY’s omdat pasen eraan komt ♥ Vol zitten met nieuwe DIY ideeën, als de zon straalt dan gaan mijn handen kriebelen en WIL ik alleen maar dingen maken (stay tuned) ♥ Knoppen aan de bomen, weg met de grijze takken ♥

Een beter lijstje dan vorige week, gelukkig. Dit soort posts zijn een goede reminder voor mezelf om stil te staan bij de kleine dingen.

Happy weekend!

Vorige bericht Volgende bericht

You Might Also Like

2 Reacties

 • Reply Romy 01/04/2017 at 07:34

  Jaa, leuke jurkjes vinden bij de Kringloop! Wat een heerlijke lichtpuntjes allemaal 🙂

  • Reply Stephanie 01/04/2017 at 08:58

   dankjewel! ik merk dat zo’n lijstje maken helpt om stil te staan bij de leuke (kleine) momenten 😀

  Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.