Kringloop review Rataplan alkmaar
Life

Kringloop Review • Rataplan in Alkmaar

Spoiler alert: Rataplan is een van mijn favoriete kringloopwinkels om te bezoeken. Het is een grote winkel in een straat met nog 3 andere kringloopwinkels en ze hebben een uitgebreid assortiment aan meubels, kleding en ‘knick-knacks’.

Kringloop review Rataplan alkmaar
Kringloop review Rataplan alkmaar
Kringloop review Rataplan alkmaar

Ik kom regelmatig in deze winkel en neem vaak wat leuks mee. Toen ik net verhuisd was (en praktisch geen meubels had) heb ik hier een schattig bankje gekocht. En een aantal jaar geleden heb ik hier zelfs een Chesterfield bank gevonden.

De spullen staan leuk gepresenteerd, ze hebben er aandacht aan besteed en dat vind ik altijd leuk om te zien. Omdat het bijna Pasen is word je verwelkomd met een leuk Paas stuk.

Kringloop review Rataplan alkmaar
Kringloop review Rataplan alkmaar
Kringloop review Rataplan alkmaar

De winkel is erg overzichtelijk ingericht en je kan er goed slagen. Voorin de winkel knick-knacks gesorteerd op kleur, achterin de winkel de meubels en lampen. Aan de linkerkant zit nog een extra ruimte met allen kleding (veeeeeeeeeeel en ook heel mooi) en boeken.

Ik koop eigenlijk altijd wel wat als ik hier ben geweest. Laatste keer heb ik een aantal leuke jurkjes meegenomen, want je kan nooit genoeg jurkjes hebben, amiright??

Praktische info

De winkel is gelegen aan een straat waar je vrij kan parkeren. Deze straat is echt vreselijk, auto’s staan half op de weg geparkeerd en er staan ook vaak vrachtwagens midden op de weg in en  uit te laden. Er is een klein terrein voor parkeren, maar deze staat vaak vol. Desalniettemin heb ik hier altijd een plekje kunnen bemachtigen dus laat je niet afschrikken.

De winkel heeft een goede prijs kwaliteit verhouding – ik ben nooit iets tegen gekomen wat ik niet heb gekocht omdat het te duur was.

Website
Adres: Zijperstraat 46-50, 1823 CX Alkmaar

Mijn rating: ?????

Zoals ik al aangaf, dit is mijn favo winkel, dus ik zal hier zeker nog een keer langsgaan.

Vorige bericht Volgende bericht

You Might Also Like

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.