7 diys die ik nog wil maken
DIY

7 DIY’s die ik nog wil maken of doen

Als ik mijn Bloglovin doorscroll zie ik vaak verzamel posts met hele gave DIY’s. Het leek mij leuk om ook zo’n post te maken, maar dan met een twist. Deze DIY’s wil ik zelf gaan maken of toepassen in mijn huis. Ben je benieuwd? Lees verder!

Afgelopen weekend hebben we onze Ikea Pax in elkaar gezet en ik ben er zo blij mee. Dat is weer iets om van het lijstje af te strepen. Grootste doorn in het oog (voor mij dan, mijn vriend vind alles prima 🙂 ) is de hal. Deze is op meerdere manieren ontzettend lelijk afgewerkt en heeft veel werk nodig.

Voordeur

voordeur

Ik word zo ontzettend blij van deze foto! geel is echt een opvrolijk kleur en een super leuk accent om toe te voegen. Alleen weet ik niet of ik zelf geel wil gebruiken, voor nu wil ik de hal namelijk behangen met een blauw geprinte behang. Op deze manier…

Lambrisering

Mijn TV Recorder had ik ingesteld om alles van VT Wonen op te nemen en dat heb ik laatst allemaal teruggekeken (ziek zijn heeft soms voordelen..XD) Bij twee van de afleveringen hebben ze de muur half behangen en daarna afgewerkt. Zo gaaf en voor de hal, die lang en smal is moet dat ook goed kunnen.

Statement wall

Daarna wil ik ook 1 muur in de keuken behangen. Tropisch met grote groene bladeren. Maar de keuken heeft nu eigenlijk de minste prio omdat ie nu al mooi is. De muren zijn gestuukt en de keuken is nieuw geplaatst. Maar eigenlijk komt het erop neer dat ik dat wel voor het einde van het jaar gedaan wil hebben, hahaha.

Nog een statement wall

In onze Spare Room (zo word ie liefkozend genoemd) heb ik laatst de muren opnieuw gewit, mooie gordijnen opgehangen en dus de Ikea kast geplaatst. Maar dit behang (dat gewoon bij de Kwantum te koop is!!!) vind ik ZO leuk. Dat wil ik gewoon daar ergens op de muur plakken.

Pegboard & Staande spiegel combo

En om de kamer af te maken wil ik deze 2 combineren voor 1 awesome geheel. Kan ik outfit foto’s maken.

Sliding barndoor

En om het af te maken deze prachtig mooie schuifdeur. De badkamer grenst aan de slaapkamer en omdat ik een gigantisch bed heb, is de deur niet helemaal open te maken. Het is werkbaar, maar soms gewoon irritant dat je niet in en uit kan lopen zonder steeds de deur open en dicht te maken. En zo’n deur is gewoon ook prachtig om te zien.

Ik ben dus nog wel ff bezig. Keep you posted!

Klik op de foto’s om naar de originele post te gaan

Vorige bericht Volgende bericht

You Might Also Like

4 Reacties

 • Reply Batboy/Krystle 01/03/2017 at 07:20

  Ziet er allemaal gaaf uit! Dat geel vind ik ook erg mooi staan, maar niet voor bij mij in huis. De voordeur springt er zo wel echt uit!

  • Reply Stephanie 01/03/2017 at 10:21

   jaaa, ik twijfel om die reden ook! Ik laat het weten als ie een andere kleur heeft 😀

 • Reply Tanja 01/03/2017 at 08:03

  Ik ben benieuwd naar hoe het er aan het eind van het jaar bij jullie uit ziet….
  Leuke projecten!

  • Reply Stephanie 01/03/2017 at 10:22

   thanks! Ik ga alles bloggen 😀

  Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.