Mijn februari - plank opgehangen!
Personal

Mijn 2017 • Wat ik heb gedaan in februari

Februari is nog niet voorbij, maar ik heb mijn project voor februari wel af! Afgelopen zondag ging een afspraak niet door, waardoor ik niets te doen had. Ik kan niet zo goed niets doen, dus ik besloot aan de slag te gaan!

Ik zag heel erg op tegen het boren van de gaten. Niet alleen omdat de muur van beton is, maar ook omdat het een behoorlijke hoogte is (en ik ben niet zo lang). Het grootste euvel was in mijn ogen om de gaten goed te krijgen, zodat de plankdragers goed opgehangen kunnen worden.

Mijn februari - plank opgehangen! Mijn februari - plank opgehangen!

In een briljante ingeving besloot ik een mal te maken van een stuk karton. Zoals je ziet loopt er een lange betonnen balk langs het plafond en ik wilde dat de plank mooi lijnde met de onderkant. Ik maakte een stuk hout vast aan mijn plankdrager, maakte een hoek in het karton en maakte er gaten in waar ik moest boren. Dit kon ik dan tegen het beton aanduwen en aftekenen. Dit heeft mij echt enorm geholpen en uiteindelijk was het niet moeilijk om alles mooi op te hangen!

Mijn februari - plank opgehangen! Mijn februari - plank opgehangen!

Ik ben hier 3 uur mee bezig geweest in mijn eentje. Ik begon met de gedachte; ik zie wel hoe het loopt. Als ik niet verder kan, dan is dat zo. Maar ik heb het project kunnen afmaken en ik ben heel blij met het resultaat!

Mijn februari - plank opgehangen!

Wat vind jij van mijn boekenplank?

Vorige bericht Volgende bericht

You Might Also Like

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.