naaimachine
Personal

Mijn 2017 • Wat ik heb gedaan in januari

Mijn goede voornemen van dit jaar is elke maand een skill leren of een project afmaken. In januari wilde ik een nieuwe skill leren: Naaien. Met als doel mijn verjaardagsjurk in elkaar te zetten.

De jurk heb ik gemaakt. Maar daar is ook alles wel mee gezegd. Ik ben totaal niet tevreden met het resultaat, helaas. Dat neemt niet weg dat ik naaien ontzettend leuk vind. Ik heb ook een vestje gemaakt dat wel gelukt is. Met mijn moeder heb ik plannen gemaakt om in Amsterdam stoffen te gaan shoppen, zodat ik andere kledingstukken kan gaan maken.

Stoffen Kwantum

Ook heb voor mijn 30ste verjaardag een naaimachine voor mijn verjaardag gekregen! Een prachtige Singer waar ik al heerlijk gebruik van heb gemaakt.

Daarnaast heb ik bij de Kwantum ontzettend leuke stoffen gehaald, ik wil tote-tassen  gaan maken. En in de kringloopwinkel heb ik 2 rokjes gekocht. Een zwarte velours ( <3 verlours) die tot mijn enkels zat, ik heb er een minirok van gemaakt. Voor de andere heb ik nog geen plannen, maar de stof vond ik mooi, dat kon ik niet laten liggen.

Jup, ik zit vol met energie, ik houd enorm van dingen maken en naaien is dan zo’n mooie manier om dat te uiten. Je krijgt er wat voor terug, voor mij een heel fijn gevoel.

Mijn plannen voor februari!

Ik wil nu eindelijk echt die planken gaan ophangen in de woonkamer. En eventueel het kattenparadijs voor Bucky maken. Wish me luck!

Bucky

Katten yoga

Cheers!

Vorige bericht Volgende bericht

You Might Also Like

2 Reacties

 • Reply de DIY Diva 03/02/2017 at 12:41

  Die gatenplant stof op de foto vind ik leuk! Veel plezier in Amsterdam, de Albert Cuypmarkt heeft enkele leuke stoffenzaken. Op de Noordermarkt kun je op maandag van 8 tot 13 uur voordelig terecht bij kramen met stoffen, fournituren en leer.

  • Reply Stephanie 03/02/2017 at 13:31

   Bedankt voor je tips! Ik heb er zin in 🙂

  Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.