Homemade tote
Life

Nieuw jaar, nieuwe kansen? Ik ga weer bloggen!

Een domeinnaam die (eindelijk) sense maakt, ideeën die overlopen en een doel. Ik heb het gemist, het bloggen. Foto’s maken, teksten schrijven en alles wat erbij komt kijken. Voor 2017 heb ik maar 1 voornemen, waar ik me het hele jaar bezig mee wil houden. Elke maand een nieuwe skill leren OF een project afmaken. En daar wil ik over gaan bloggen.

In januari word ik 30 (OMG, vet oud…) en ik wil fatsoenlijk kunnen naaien. Ik heb de naaimachine van mijn moeder mogen lenen en heb ondertussen al wat in elkaar gezet. De gordijnen zien er nu netjes uit, ik heb van 2 theedoeken een kussenhoes genaaid en ook een mini tote heb ik gemaakt.

Ik wil voor mijn verjaardag een jurk naaien. Het hoeft geen ingewikkelde jurk te zijn, maar hij moet er wel netjes uitzien. En ik wil hem vaker dan 1x gaan dragen. Ik heb een jurkje die ik wil ‘kopiëren’, ik heb alleen nog stof nodig. Dat is mijn eerste project, gelukkig was ik al in december begonnen, anders had ik nu nog maar 2,5 week om te leren naaien.

Challenge accepted.

Vorige bericht Volgende bericht

You Might Also Like

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.