Projecten & Skills lets do this
Life

Mijn 2017 • Projecten & Skills

Zoals ik in mijn vorige bericht al liet weten wil ik elke maand een nieuwe skill leren OF een project afmaken. Dat klinkt lekker vaag en vage plannen daar gebeurt niets mee. Daarom laat ga ik in deze post meer vertellen over die skills en projecten!

Waar te beginnen! Ik zoveel plannen en ideeen, dat het ik het moeilijk vind om te starten en dan uiteindelijk dan helemaal niets meer doe. Weinig productief dus.

Projecten & Skills woonkamer project

Project 1: In de woonkamer wil ik planken ophangen voor boeken. Zoals je op de foto ziet zit er een betonnen balk tegen het plafond, waar ik de plank aan wil ophangen. Deze moet met de onderkant uitlijnen dus de plankdragers moeten allemaal op dezelfde hoogte worden opgehangen. Boren in beton heb ik vaker gedaan, maar ik vind dit een beetje intimiderend omdat het zo knullig is als het scheef hangt. Dus heb ik al maanden het hout en de plankdragers in huis maar er nog niets mee gedaan. Dit is dus iets wat ik dit jaar wil afstrepen.

Project 2: De kleine slaapkamer had bijzonder lelijke muren. Deze heb ik met mijn zusje behangen met glasvliesbehang. Dit moet alleen nog gesausd worden. De verf en de rollers heb ik. Nu nog de motivatie. Ik wilde dit eigenlijk afhebben voor mijn verjaardag maar life happens. Ook dit is een item voor 2017.

Projecten & Skills DIY kussen hoes

Skill 1: Ik wil leren naaien. In de vorige post heb ik dat al toegelicht en ik ben anxious om te starten. Ik ga vrijdag stof kopen en ik wil deze jurk gaan naaien: https://www.youtube.com/watch?v=r5SA6cmNut0
Eventueel met dit vest erbij: https://www.youtube.com/watch?v=Tw-_h3YUcFU

Skill 2: Beton storten! Ik heb op youtube al zoveel filmpjes gekeken van mensen die met beton de mooiste dingen hebben gemaakt. Dit is iets wat ik buiten wil doen, op mijn balkon dus het zal moeten wachten tot mooier weer. Op dit moment is het nog een beetje vaag, want ik weet nog niet wat ik wil maken, maar zodra het niet meer koud is buiten (boven de 15 graden denk ik) wil ik hier zeker werk van maken!

Cheers

Vorige bericht Volgende bericht

You Might Also Like

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.