ikea hack furry desk chair
DIY

IKEA HACK • Furry desk chair

Wie houdt er niet van een goede Ikea hack? Deze bureaustoel (de Snille voor nog geen € 20!) zag ik al vaker voorbij komen op Pinterest. De ene hack nog beter dan de andere. En toen ik laatst mijn Schapenkleedje (de Ludde) weer vond was het voor mij al snel duidelijk. Ik ga die stoel hacken!

glue gun ikea hackDit is echt zo’n belachelijk simpele hack. Wat je nodig hebt zijn de stoel, het kleedje en lijm. Ik heb een lijmpistool gebruikt.

Ikea hack fluffy chair

Ik drapeerde het kleedje over de stoel op de gewenste manier. Ik begon op het zitgedeelte, daar heb ik steeds kleine stukken ingelijmd. Toen ik bij de bocht kwam heb ik daar flink lopen porren zodat het goed strak tegen elkaar aanzat. Daarna heb ik een driehoek eruit geknipt. Die randen heb ik aan de stoel en aan elkaar weer vast gelijmd. Daarna nog wat extra lijm op de bovenkant, zodat het netjes blijft zitten en klaar is Kees. Binnen 30 minuten heb je dan echt een hele gave stoel! Ik ga de poot nog een andere kleur spuiten, maar daarvoor moet ik nog de juiste kleur vinden.

Wat vinden jullie van mijn Ikea hack?

Vorige bericht Volgende bericht

You Might Also Like

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.