Flamingo toilet
Interieur

Binnenkijken • Mijn Flamingo toilet

Ik wil deze serie (ik heb grootse plannen!) aftrappen met het flamingo toilet. Dat is namelijk een ruimte die echt is geworden zoals ik het voor me zag. Lekker over the top met flamingo’s!

Al voordat ik ook maar de sleutels had gekregen wist ik dat ik het toilet over the top wilde inrichten. Het behang had ik dan ook al weken daarvoor al gekocht, zo graag wilde ik dat hebben. Ik heb het behang gevonden in de Hornbach (onderaan de post heb ik een lijst met alle verkooppunten).

Samen met mijn zusje hebben we op een middag het toilet behangen. Samen hebben we al meer klussen in huis gedaan, maar een toilet behangen dat was voor ons een first. Ik ben echt super blij met het resultaat, het is zo heerlijk vrolijk en gek.

Flamingo toilet

Nadat ik het behang had gekocht kwam ik de flamingo lampjes tegen in de Xenos, die kon ik dus ook niet laten liggen. Zelfs als de lampjes niet aanstaan is het een leuk detail.

Het is een klein toilet zonder kraantje. Ik merkte al snel dat het erg irritant is dat ik mijn telefoon nergens kwijt kon als ik mijn broek wilde ophijsen. Als snel kwam daar het dienblad omgetoverd naar plank idee. Het dienblad had jaren daar voor al gekocht (ik heb flamingos altijd al hip gevonden) en kwam nu goed van pas.

Flamingo toilet

De wc-rol houder is de laatste toevoeging, in een uurtje in elkaar gezet en zo leuk om te zien.

Het enige wat ik nu nog mis is flamingo bedrukt toilet papier, hahaha.

Heb jij ook een over the top toilet? En wat vind je van de mijne? Let me know!

Verkooppunten – Ik wilde heel leuk een lijstje maken met linkjes, maar 3 van de 5 dingen zijn niet meer (online) te koop. Daarom heb ik leuke vervangers gezocht, mocht je opeens ook een flamingo collectie willen beginnen 🙂

Behang
LED Slinger
Dienblad – Plank / Helaas niet meer te koop bij Ikea – Andere optie
Frame / Helaas niet meer te koop bij Xenos – Andere optie
Glaasjes / Helaas niet meer te koop bij Ranzijn – Andere optie

En een leuke theedoek

Cheers!

Vorige bericht Volgende bericht

You Might Also Like

6 Reacties

 • Reply Aileen 28/01/2017 at 10:12

  Wat ziet het er leuk uit! Heel gezellig.

  • Reply Stephanie 28/01/2017 at 10:16

   Thanks 🙂

 • Reply Sammie 01/02/2017 at 14:41

  Oh helemaal geweldig! Dat behang is gaaf zeg! Ik heb de muren in de wc helemaal vol hangen met fotolijstjes, altijd gezellig 😉

  • Reply Stephanie 01/02/2017 at 17:07

   Ik ben ook super blij met het behang! En fotolijstjes zijn idd een leuke versiering voor het toilet 🙂

 • Reply Rowan 03/02/2017 at 10:56

  Wat een vrolijke wc ruimte! Leuk gedaan!

  • Reply Stephanie 03/02/2017 at 10:57

   Thanks ! 😀

  Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.