New Home
Interieur

Mijn Nieuwe Huis!

In mijn laatste blogpost (begin april.. EEEEK) schreef ik dat ik op zoek was naar een huis en dat ik daarom minder/niet zou gaan bloggen. Inmiddels ben ik langs de notaris geweest en heb ik al één week de sleutels in handen! Lees hier alles over mijn nieuwe huis!

Ik heb in Alkmaar een appartement gekocht van 64m2 en ik ben er echt super blij mee. Het is jarenlang een (particuliere) huurwoning geweest, dus ik wil er flink wat liefde in stoppen. De keuken en badkamer zijn vernieuwd en er ligt ook een nieuwe vloer in. Maar gelukkig is er nog genoeg over om te klussen in mijn nieuwe huis!

De woonkamer – before

Woonkamer before

Woonkamer before Geen echte verbouw foto’s zonder crappy tuin stoeltjes!

Om te beginnen met de woonkamer, er zaten namelijk 5 verschillende stopcontacten! Ook zaten ze midden in de muur, en waren de contactdozen minstens 3x overschilderd met latex. In de muur heb ik sleuven gezaagd (met een machine from hell) en de stopcontacten zijn door een vriend vernieuwd. Yaay voor geaarde stopcontacten.

De slaapkamer – before

Slaapkamer before

Ik was vergeten foto’s van de andere kant te maken. Daar zit een raam over de hele breedte van de kamer.

De slaapkamer grenst aan de woonkamer en was voorzien van een glazen wand. Heel erg sixties I guess. Ik heb het glas eruit gesloopt en met mijn zusje een nieuwe wand gezet met gipsplaten. Op het moment dat ik dit typ heb ik 2 mannen in de woonkamer die de boel aan het stuccen zijn, dat word dus shiny en nieuw!

De hal – before

hal-before2

hal-before Dit nisje links boven is waar ik mijn schoenenkast ga bouwen! Rechts de loze deur naar de woonkamer

De hal is echt een ramp. De wanden zijn met de franse slag geverfd. De muur plinten zijn half geverfd en alle kozijnen (in het hele huis trouwens) zijn met latex overschilderd. Ik heb al flink wat schuurpapier versleten aan het houtwerk. Kleine uitleg over de indeling, de hal is L-vormig, meteen links heb je de keuken en een voorraadkast. In de hoek zit de deur naar de 2e slaapkamer en een loze deur die ook naar de woonkamer gaat (was eerst 3e slaapkamer). Aan het einde van de hal zit de echte deur naar de woonkamer. De wc zit tegenover de loze deur.

De keuken is al gestucced en heeft alleen vers likje verf nodig. Ook mis ik daar de benodigde opslagruimte, omdat er alleen onderkastjes in zitten. Maar dat is helemaal in de mode, een paar plankjes aan de muur en mooi servies. Klaar is Kees

Ik heb al jaaaaaaren een interieur board op Pinterest. En in al die tijd is er vrij weinig veranderd aan de stijl die ik mooi vind. Het doel is dus om een pinterest worthy huis te maken en ik houd jullie op de hoogte van mijn progress.

Kleine disclaimer wat betreft de foto’s. Ik heb deze met mijn kitlens gemaakt, (vervorming enzo) en op automatische stand (the horror!). Het lukte me niet goede foto’s te maken, omdat ik te ongeduldig was, haha.

Wat vinden jullie van mijn nieuwe huis?

Follow my blog with Bloglovin

Vorige bericht Volgende bericht

You Might Also Like

5 Reacties

 • Reply papa 06/07/2016 at 12:52

  Hard work, but worth all the effort !

 • Reply Gizzie 06/07/2016 at 17:22

  gefeliciteerd girl! ben benieuwd naar het resultaat 🙂

 • Reply sammie 07/07/2016 at 10:54

  Ziet er goed uit, ben heel benieuwd naar het eind resultaat! Veel plezier nog met klussen en het eigen maken van je huis!

 • Reply Lorenza 01/12/2016 at 06:54

  Wat ontzettend leuk! Heel veel plezier met klussen en inrichten, zo’n leuk project om te doen ♡!

 • Reply Sherry 14/12/2016 at 20:06

  Leuk inkijkje dat ziet er mooi uit.

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.