Red haired mermaid
Fotografie & Design

A Red Haired Mermaid

Toen ik jonger was (denk 5-9 jaar oud) keken mijn zusjes ik vaak naar De Kleine Zeemeermin. De video was grijs gedraaid en mijn moeder kon ook elk liedje meezingen. Nu zo veel jaren later is de zeemeermin weer terug van weggeweest en heb ik een ode gemaakt aan deze princes.

Ik had met pasen een lang weekend en op maandag niets te doen. Ik besloot ervoor te gaan zitten en maakte mijn bureau ‘illustrator’ ready. Helemaal leeg, tekentablet aangesloten en geen afleidingen. Kopje thee erbij en voor ik het wist was ik 5 uur verder en vroeg ik me af waarom ik zo’n honger had.

Red haired mermaid

Ik heb er een hipster twist aangegeven, want dat is leuk. Ook omdat het natuurlijk niet mijn eigen karakter is en er genoeg anders moet zijn voor moeilijkheden.

Ik ben echt superblij met hoe deze red haired mermaid is gelukt. Het is lang geleden dat ik er echt voor ben gaan zitten om wat te maken. Heerlijk gevoel is dat en ik hoop dat ik vaker de tijd krijg om dat te doen 🙂

Als je deze nou ook super tof vind en op een t-shirt of telefoonhoesje wil heb ik hier de linkjes voor je.

RedBubble
Society6

Cheers!

Vorige bericht Volgende bericht

You Might Also Like

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.