Let's talk about happy things
Personal

Let’s talk about happy things #39

Mijn week begon goed met een lang paasweekend, 4 dagen vrij! Ik heb op maandag niets anders gedaan dan achter mijn laptop zitten, maar ik heb geen youtube filmpje gezien,op de Jillian Michaels Kettlebell training na. <3 Jillian Michaels.

♥︎ 5 uur lang bezig zijn met 1 illustratie, hij is nog niet af maar het einde is in zicht ♥︎ Een man die langs de deur komt om tulpen te verkopen. Vers van het land en ze staan super mooi op de salontafel ♥︎ Onder de douche komt er een zonnestraaltje binnen door het kier in het raam, weerkaatst in de spiegel waardoor ik in de zon sta te douchen ♥︎ Tijdens diezelfde douchesessie sinds lange tijd weer Aussie Volume shampoo gebruiken. Die geur is zooooo lekker en zomers ♥︎  Mijn auto die eindelijk gefixt is. Geen zeurend geluid meer als ik harder dan 30 km/pu ga ♥︎ Een schoon bed, zo fijn om weer onder frisse dekens te kruipen na een lange dag werken ♥︎ Dat schattige bunny make-up tasje, hij is zo zacht en fluffy! ♥︎

Ik ga morgen langs de open huizen dag om voor een huisje te kijken. Fingers crossed dat er wat tussen zit waar ik mezelf op kan storten. I’ll keep you posted 🙂

Enjoy the weekend, cheers!

Vorige bericht Volgende bericht

You Might Also Like

2 Reacties

 • Reply Monique | WritingMonique 02/04/2016 at 08:34

  Leuk! Leuk! Ik ben heel nieuwsgierig naar de illustratie waar je zoveel tijd aan hebt besteed :)!

  • Reply Stephanie 03/04/2016 at 20:06

   thanks 😀
   Morgen komt de post online met de illustratie 😉

  Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.