CHOOSE HAPPY
Personal

Choose happy #40

Weer een vers nieuw lijstje met dingen waar ik blij van werd en dankbaar voor was deze week! Het weekend begon leuk met de Open Huizen dag en een rondje banken testen in de Leenbakker. Choose happy, read on!

♥︎ Zondag middag picnic ♥︎ Met de camera op stap om random foto’s te maken ♥︎ Mijn nieuwe Ban.do thermos beker ♥︎ Nagels lakken in alle kleuren van de regenboog ♥︎ Mijn knijter hoge pumps weer aan doen. Ze hebben een fluor roze lakleren zool en hak en een patroontje van stippen. Geweldige schoenen ♥︎ Mean Girls kijken

Dit is voor nu trouwens de laatste post die ik ga maken. Ik wil graag een huis kopen en in mijn hoofd zijn alle stoppen doorgeslagen (op een goede manier ?). Ik heb totaal geen focus om een post te maken en ben alleen maar bezig met Pinterest uitpluizen (OMG ALLES IS MOOI) en me inlezen over het zelf betegelen van de badkamer muur….

Ik ben gewoon compleet obsessed bezig met alles wat er bij komt kijken. Ik wil hier 100% van genieten en dan word het schrijven van een post meer een ‘moetje’ dan iets wat ik graag wil delen met jullie.

Ik ben wel van plan om van alles te documenteren dus als er wat meer rust in mijn hoofd is alles online te gooien. Zoals Arnie zoveel jaar met zoveel overtuiging zei; ‘I’ll Be Back’!

Enjoy the weekend, I know I will ?.

Vorige bericht Volgende bericht

You Might Also Like

3 Reacties

 • Reply sammie 25/05/2016 at 12:00

  Oh wauw, geweldige pumps 🙂 ik zou er alleen niet een hele dag of zelfs een halve dag op kunnen lopen 🙂 Fijn happy lijstje zo.

 • Reply Rachel Kromdijk 01/06/2016 at 16:58

  Erg leuk dat je dit hebt gedeeld! fijne week verder liefs

 • Reply Sax and the Pretty 25/06/2016 at 11:34

  Ha, blog je niet meer? x

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.