If you're Happy and you know it
Personal

If you’re Happy and you know it.. #38

Yesh! I’m happy and you know it cuz of my big smile, die deze week op mijn hoofd zit geplakt.

Deze week was weer voorbij gevlogen! Als een echte #adult heb ik deze week een gesprek gehad voor een hypotheek. Eeeeeeeeek, maar het fijne is dat ik daar een positief antwoord op heb gekregen. Dus ik mag gaan huizen shoppen!

❤️ Nadat ik klaar was met  #adult gedoe, 2 jelly donuts kopen en ook achter elkaar opeten ❤️ Dagje Amsterdam met le boyfriend, Tonton club XL bezoeken ❤️ Vegetarische hamburgers eten ❤️ Complimentjes krijgen op mijn hysterische bloemenjurk ❤️ When Harry met Sally kijken ❤️ Geitjes aaien op de kinderboerderij (geitjes zijn de bom) ❤️

 

Vandaag ga ik gezellig shoppen met m’n mams en morgen naar comic con! Excite

Vorige bericht Volgende bericht

You Might Also Like

2 Reacties

 • Reply Monique | WritingMonique 28/03/2016 at 10:09

  Ah! Naar Comic Con! Ik ben jaloers! Hoe was het? Hoe was het?!

  • Reply Stephanie 28/03/2016 at 17:01

   jaaa, het was erg leuk! Super druk en veel mensen in cosplay gezien. 🙂

  Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.