iphone op kleur sorteren
Life

Waarom je iPhone op kleur sorteren het beste idee ooit is

Zo, een hele mond vol, maar je iPhone op kleur sorteren is echt heel handig, ik ben nooit meer een app kwijt en het ziet er vrolijk uit.  In mijn post lees je meer!

Ik gebruik een iPhone 6, die ik nu 1 jaar heb. Vorig jaar heb ik een rib uit mijn lijf gedoneerd aan de telefoonwinkel, in ruil voor deze witte beauty! Ik ben er nog steeds ontzettend blij mee en ben er ook zeer zuinig op. Dit is trouwens mijn derde iPhone, ik heb nog nooit een Android telefoon gehad. (sorrynotsorry). Toen ik mijn iPhone in gebruik nam heb ik ook meteen alle apps op kleur gesorteerd en ik ben nog steeds super blij met deze manier van inrichten.

iphone op kleur sorteren

Ik had eerst alles gesorteerd op soort (social, fotografie, games) maar zat altijd in de knoop. Moet Instagram nou bij social of bij fotografie? Dit dilemma heb ik niet langer! Wat ook hielp is dat ik altijd op zoek ging naar de kleur van de app en niet het mapje. ING app? Die is oranje, dus die zal vast in dat mapje zitten met allemaal oranje icoontjes. Om er dan achter te komen dat deze vol zit met iPhone prul dat ik niet kan verwijderen.

In totaal heb ik 9 mapjes op mijn telefoon, met elk hun eigen kleur. Één mapje heeft apps die niet op 1 kleur te definiëren zijn, mijn regenboog mapje. Ook hebben de mapjes geen naam, maar emojis in de passende kleur, happiness alom dus op mijn telefoon.

iphone op kleur sorteren

Ik begon heel simpel door alles wat ik had uit de mapjes te halen. Ik had al een idee welke appjes bij elkaar konden staan, dus daar begon ik mee. Ik heb maar 3 grijze apps en 4 groene, dat was een makkelijk begin. De regenboog apps ook, want die springen er altijd uit. Het gepuzzel begon bij de witte apps. Want sommige apps zijn wit met een icoon in het midden in een kleurtje. Daar liet ik het kleinere icoon de beslissing maken. De PostNL app is namelijk voornamelijk oranje als het mapje klein is, maar de app Drive nog steeds overwegend wit. Zo ben ik stap voor stap aan de slag gegaan met alle apps. Het resultaat zie je hierboven, ziet er overzichtelijk uit toch?

Mijn wallpaper komt trouwens van Design is Yay

Hoe hebben jullie je telefoon ingedeeld?

Vorige bericht Volgende bericht

You Might Also Like

4 Reacties

 • Reply Sandra 16/03/2016 at 10:57

  Haha, dit ziet er best geniaal uit als alles gesorteerd is op kleur! Het ziet er echt overzichtelijk uit inderdaad. Leuk idee!

  • Reply Stephanie 16/03/2016 at 12:43

   thanks! ik ben er ook heel blij mee 🙂

 • Reply Lisa 19/03/2016 at 18:00

  Ik vind dit er ook echt heel leuk uitzien. Misschien moet ik wat meer apps downloaden, nu heb ik er eigenlijk nog te weinig om dit behoorlijk te doen :’)

  • Reply Stephanie 19/03/2016 at 21:23

   Neko Atsume is een leuk begin! hahahaa, true cat lady here 😉

  Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.