mood board living room
Fotografie & Design

House inspirations

Nu ik concrete stappen aan het zetten ben voor een eigen plek is het maken van mood boards ook heel belangrijk. Confession: Ik heb sinds ik uit huis ben nog nooit echt een ruimte ingericht zoals ik wilde. Dit is voor mij dus een Big Deal. En goed voorbereid zijn is het halve werk, vandaar deze post vol House inspirations!

Scrollend door mijn Pinterest woonkamer board valt me altijd 1 ding op; veel licht en veel kleur. Ook een groene velour bank komt vaak terug, samen met een leren cognac kleurige bank. Dat word nog lastig dus. Ik heb ze beide in real life gezien en vind ze prachtig.

Ik houd ook van silly dingen, die wil ik dus zeker weten laten terugkomen in mijn huis. Als ik er een term aan zou hangen is dat Modern Mid Century Eclectic. Laat Modern Mid Century nou net een trend zijn, lekker makkelijk met shoppen dus.

House inspirations

Ook houd ik van grafische printjes, planten en DIY lampen.

House inspirations

Mijn Pinterest for the home bord stroomt over van dit soort interieur foto’s. Als je geïnspireerd bent geraakt neem ff een kijkje voor meer!

Vorige bericht Volgende bericht

You Might Also Like

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.