Personal

Happy

Oeps, dagje later dan normaal maar soms valt de planning in duigen. Soms heb je van die weken dat er niets bijzonders gebeurd. Maar als ik dan terug denk vind ik genoeg momenten waar ik dankbaar voor was en die me happy maken.

Dit was zo’n weekje, het weer was heerlijk deze week, de lente komt eraan! (understatement of the year) Weg met die donkere dagen en weer op naar rokjes en ijsjes. Met mijn rokjes challenge gaat het goed! Binnenkort een update!

♥︎ Een dagje naar Utrecht, ik had kaartjes gewonnen voor een woonbeurs en daarna nog even de stad in ♥︎ Verse bloemen op de salontafel ♥︎ 100+ likes halen op een foto op Instagram! ♥︎ Sporten in de ochtend ♥︎ De bulgur salade van Ik Ben Iris Niet maken, dit is een blijvertje ♥︎ Ik heb een nieuw parfum gekocht en daarom de hele tijd aan m’n polsen ruiken, zo’n heerlijke geur! ♥︎ Tijd maken om een printje die in mijn hoofd zit uit te werken. Fijn voldaan gevoel  ♥︎ Chillen in mijn bunny onesie ♥︎ Bowlen met vrienden ♥︎ Een half uurtje eerder weg kunnen op werk  ♥︎ 

Cheers!

Vorige bericht Volgende bericht

You Might Also Like

5 Reacties

 • Reply Femke 12/03/2016 at 10:54

  Ik word ook altijd zo bizar blij van verse bloemen in huis. En wat leuk dat je een bunny onesie hebt – lijkt mij zó cute!

  • Reply Stephanie 15/03/2016 at 10:17

   die onesie is geweldig ja! Koste me flink wat 😛 maar is het zeker waard

 • Reply Merel 15/03/2016 at 16:29

  Ik wil ook een bunny onesie! Ik zou hem da elke dag aan doen, waar heb je hem van?

 • Reply Merel 15/03/2016 at 16:30

  (m’n rectie verstuurde niet?) Maar ik wil ook een bunny onesie! Ik zou hem dan elke dag aandoen… waar heb je hem vandaan? 😀

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.