Happy things
Personal

Happy things + not so happy things #37

Ik heb gelukkig weer een mooi lijstje met happy things kunnen vullen! Maar ook een paar not so happy things… Op donderdag een vrijdag gevoel hebben, das best kut bijvoorbeeld. Vooral als je dan op vrijdag en zaterdag nog mag werken ook. Gelukkig heb ik afgelopen week genoeg fijne momenten gehad dus ik kan weer even voort.

Heerlijk dagje naar Haarlem ♥︎ Een te gekke jurk gekocht met een katten print, in de uitverkoop nog wel! ♥︎ De VtWonen die op de deurmat valt – inspiratie galore ♥︎ Mijn knalroze lipstick die naar cupcakes ruikt ♥︎ En in de Kruidvat een highlighter vinden (van Catrice) die echt geweldig is ♥︎ Scones maken from scratch, zo’n simpel recept maar zo lekker ♥︎ Een rolgordijn in mijn eentje ophangen, hij hangt nog recht ook ♥︎ Online een spijkerbroek kopen (eeeeek) die dan zit als gegoten. Zo makkelijk heb ik nog nooit een spijkerbroek gekocht! ♥︎ Tickets geboekt om naar Ierland te gaan met le Boyfriend om zijn ouders te ontmoeten..  ♥︎ Stappen ondernomen voor een eigen huisje… Someone is adulting here 😉

Maaaaaar. Deze week had ook wat stomme dingen. Ten eerste gaat mijn zusje naar Ierland verhuizen. Super leuk voor haar natuurlijk. Maar niet voor de mensen die ze achter laat (mij dus, mijn andere zusje + mijn ouders).

En er waren ook andere stomme dingen.. maar bij nader inzien niet het vermelden waar. Ik houd het postief hiero!

Hadden jullie ook een mooie week?

Vorige bericht Volgende bericht

You Might Also Like

4 Reacties

 • Reply Esmée 18/03/2016 at 16:08

  Ah wat heb je een leuke blog zeg, ik kom hem vandaag voor het eerst tegen! Ik hou van dit soort artikelen, altijd zo positief. <3

  • Reply Stephanie 19/03/2016 at 15:19

   thanks! Ik vind ze ook ontzettend leuk om te lezen bij andere bloggers 🙂

 • Reply Merel 18/03/2016 at 16:39

  Super leuk dat je naar Ierland gaat! Wel jammer dat je zus gaat verhuizen, lijk mij best heftig…

  • Reply Stephanie 18/03/2016 at 20:37

   Jaa, het was een flinke schok toen ze zei dat ze de tickets had gekocht. Maar ze had het er al langer over en ik ga met haar mee om haar ‘af te zetten’ dus dat is ook leuk 🙂

  Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.