Happy Happy Joy Joy
Personal

Happy Happy Joy Joy #35

Een andere titel, maar wel dingen die me blij maakte de afgelopen week. Dus ik tel gewoon door! Nummer 35 alweer ? Deze dingen bezorgde mij een Happy Happy Joy Joy gevoel deze week!

De Schoenen kwamen binnen! Omg, de advertentie op marktplaats was niet gelogen en het was zo fijn om deze te ontvangen. Can’t wait to wear them! ♥︎ Een dagje naar Artis! Het was heerlijk zonnig maar wel koud. Super dagje om naar beesten te kijken ♥︎ De Rokjes Challenge verzinnen! Ik krijg super leuke reacties hierop ♥︎ Konijnen oorbellen bij de Hema! So much bunny love  ♥︎ Kaartjes winnen voor de Beurs Eigen Huis bij Lifestyle by Linda! Ik ga er morgen heen ♥︎ Pannenkoeken eten met een vriendin ♥︎

Mijn weekend zit al aardig vol en ik heb er zin in. Wat zijn jouw plannen voor het weekend?

 

 

Vorige bericht Volgende bericht

You Might Also Like

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.