Things that make me happy
Personal

Things that make me happy#33

Afgelopen week kreeg ik leuk nieuws te horen, ging ik shoppen, werd ik ziek (maar werd ik ook weer beter) en vond ik het perfecte kado voor mijn vriend (die was Valentijnsdag jarig). Lees meer!

♥︎ Een goede vriendin van me gaat trouwen! Zo leuk nieuws om te horen dat mensen hun liefde willen vieren ♥︎ Met mijn moeder vond ik een hele gave kast in de Leenbakker, voor maar € 10, meenemen dus ♥︎  Ook vond ik in de action een geweldig ‘silly kado’ voor mijn vriend ♥︎ Later vond ik ook nog het ‘echte’ kado, ik hoop dat hij het leuk vind, ik heb het nog niet gegeven ♥︎ (omdat ik ziek was, dat was echt niet leuk) ♥︎ Taart op het werk, we hadden goed nieuws te horen gekregen ♥︎ In bed The Great Interior Design Challenge kijken ♥︎

Mijn week had ups en downs. Ik zou mijn vriend ophalen van Schiphol, om zijn verjaardag te vieren, maar uitgerekend die dag was ik ziek :(. Voedselvergiftiging (daar doe je weinig tegen). Gelukkig ben ik weer opgeknapt en ga ik dit weekend leuke dingen doen!

Cheers! 🙂

Vorige bericht Volgende bericht

You Might Also Like

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.