Things that make me happy
Personal

Things that make me happy #32

Soo yeah, dit is awkward. Ik ga weer in Nederlands schrijven. Het schrijven in Engels is leuk, maar eerlijk is eerlijk, het maakte geen verschil in mijn bezoekers. Bijna allemaal mensen uit Nederland. Maakt sense, niet?

Mijn afgelopen week ( dan begin ik op vrijdag) begon niet super.. Ik baalde enorm omdat ik een tasje met super mooi Laura Mercier spul had laten liggen in de trein. Maar goed, ik probeer niet te lang te blijven hangen in het verleden en nare dingen. Happiness dus! Lees het hier 😉

♥︎ Ik vond Polka dot washi tape in de Action. Liefde voor washi tape + de action  ♥︎ Ik heb ook een Polka dot bloes gekocht bij de H&M!  ♥︎ Zaterdag avond Chick Flicks & bier met le Boyfriend  ♥︎ Valentijns kadotjes (een week te vroeg omdat le Boyfriend dit weekend in Ierland zit)  ♥︎ Op de bank zitten met een knorrende kat op schoot  ♥︎ De voetverwarming aan in de auto, heerlijk toasty teentjes ♥︎ Home-made risotto  ♥︎ Mijn camera stash uitbreiden met een afstandsbediening ♥︎ De aller, maar dan ook aller cheerziest valentijnskaart vinden in een boek van mijn favoriete schrijfster  ♥︎

Cheers, enjoy your weekend!

Vorige bericht Volgende bericht

You Might Also Like

4 Reacties

 • Reply Rowan 13/02/2016 at 09:04

  Wat een heerlijk lijstje en goed dat je probeert om niet te lang in het verleden te blijven hangen!

  • Reply Stephanie 13/02/2016 at 10:43

   Ja, precies 🙂 Blijven hangen in het verleden maakt niemand gelukkig 🙂

 • Reply Irma 14/02/2016 at 21:17

  Liefde voor polka dots. Zo leuk!

  • Reply Stephanie 14/02/2016 at 22:50

   Jaaa! polka dots zijn geweldig 🙂

  Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.