Happinezzz
Personal

Happinezzz #34

Jaa, de (werk)week is weer voorbij! Een week met raar weer, ik reed heen met zonnebril op en terug in de sneeuw. Gelukkig veilig thuisgekomen (anders kon je dit niet lezen, lol) Check mijn happinezzz hoogtepunten!

♥︎ Mijn vriend weer zien na 2 weken! Hij was een week naar Ierland (en ik niet) ♥︎ Hamburgers eten in mijn favo hamburger tent. Hun vega burger is delish! ♥︎ Spontaan een potje Glow Golfen. Mini golf in een donkere ruimte met black lights (ik had natuurlijk dik vet verloren, maar dat is ok, ik wil geen ster zijn in golfen) ♥︎ Op het werk door een collega die ik niet ken (groot bedrijf) gevraagd worden voor feedback. Omdat ik daar zo goed in ben. Ik liep op wolkjes ♥︎ Dat het al licht is als ik naar mn werk ga s’ochtends ♥︎ Schoenen die ik al een hele tijd zocht vinden op Marktplaats! Voor een hele mooie prijs ook ♥︎ Ooh, die schoenen

 

En straks ga ik naar de kapper. Puntjes knippen of roze, who knows! Ik laat me verassen.

Enjoy the weekend!

Vorige bericht Volgende bericht

You Might Also Like

6 Reacties

 • Reply Irma 26/02/2016 at 13:24

  Hooray for happylists! 🙂

  • Reply Stephanie 26/02/2016 at 13:26

   Jaaa, altijd fijn om op terug te kijken 🙂

 • Reply Sas 28/02/2016 at 19:03

  Wat een super fijn lijstje. Altijd leuk om even bij alle kleine, mooie, dierbare momentjes stil te staan.

  • Reply Stephanie 29/02/2016 at 14:55

   Ik vind het ook altijd heerlijk om deze lijstjes te maken 🙂

 • Reply Melle 02/03/2016 at 09:43

  Oeh, dat geurtje heb ik ook 🙂 ZOOO FIJN! 🙂 En wat een leuk lijstje. Je bent echt een held. Twee weken mijn vriend missen zou ik niet (meer) overleven haha 😉

  • Reply Stephanie 02/03/2016 at 09:47

   Thanks! 😀 Het was best afzien.. soms iets te snel uit mn slof schietend.. haha, maar all is well again.
   En dat geurtje, dit is alweer het derde flesje!

  Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.