Spaghetti strap clothes hanger
DIY

DIY • Spaghetti strap clothes hanger

Spaghetti strap clothes hanger, een hele mond vol. Maar het is wat het is, what you see is what you get. Ik heb echt een shitload aan spaghetti strap tops en ik weet nooit waar ik ze kwijt moet. Vandaar deze DIY!

Deze Spaghetti strap clothes hanger maakt het leven voor mij een stukje makkelijker. Vooral in de ochtend als ik geen zin heb om een outfit uit te zoeken. De topjes maakte van mijn garderobe altijd een puinhoop. Ze zijn lastig op te vouwen en als ik er de tijd voor nam, wilde ik de volgende dag het topje dat onderop lag. Weg netjes gestapelde topjes. Nadat dat gebeurde had ik altijd zoiets van, fuck it, ik gooi ‘m wel in mijn kast. Deze is dus vaker een puinhoop dan niet.

Wow, ik heb gewoon een hele paragraaf geschreven Spaghetti strap topjes. Maar het is wel de reden dat ik deze DIY heb gemaakt. Ik houd er niet van wanneer dingen niet netjes zijn (ondanks de vorige paragraaf) en wilde een goede manier hebben om ze te organiseren. In de winkels kon ik niets vinden, dus een DIY it is!

Je wil niet weten hoe makkelijk dit was om te maken. Ik was met 5 minuten klaar (zonder shoppen ?).

Spaghetti strap clothes hanger

Ga naar de Doe-Het-Zelf winkel (ik ben naar Karwei gegaan. <3 Karwei) en haal je onderdelen. De kledinghangers en de schroefhaken.

Spaghetti strap clothes hanger

Meet de afstand die nodig is om de haken symmetrisch op te hangen. Ik heb dit met tape gemarkeerd.

Spaghetti strap clothes hanger
Spaghetti strap clothes hanger

Zet het kleinste houtboortje op je boormachine. Begin voorzichtig met boren op de gemarkeerde punten, het hout is erg dun. Herhaal 6 keer.

Spaghetti strap clothes hanger

Haal de tape weg en schroef je haken in de kleding hanger en hang je Spaghetti strap topjes aan de hangers. Voila! Organisatie liefde.

Spaghetti strap clothes hanger

Ik hoop dat je wat aan deze DIY hebt, ik gebruik hem elke dag met veel plezier!

Vorige bericht Volgende bericht

You Might Also Like

2 Reacties

  • Reply Iris Thebeautymagazine 14/08/2014 at 17:35

    Wat een geweldig idee!! Echt heel handig!

  • Reply Stephanie Komen 14/08/2014 at 21:20

    Thanks!

  • Laat een reactie achter

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.