Louboutin like zolen
DIY

DIY • Louboutin like zolen

Maanden was ik op zoek naar Luipaard schoenen. Alle websites afgezocht, maar ze waren of te duur of alleen nog maat 36 verkrijgbaar (serieus, wie heeft die maat?). Ik wilde ze hebben gewoon omdat ze zo fout zijn. Zo fout dat ze weer leuk worden. Uiteindelijk na veel zoeken heb ik een paar gevonden op Boohoo.com (maar ze zijn nu uitverkocht).


Toen ik ze eindelijk in huis had (dat is ook nog een heel verhaal) was ik super blij. Maar er mistte iets. Ondanks het printje waren ze een beetje saai. De achterkant was namelijk blah-beige. Dus ging ik aan de slag met nagellak. Ik had dit eerder gezien op Pinterest en het leek mij een vrij simpele aanpassing.

I was right!

Hier zie je ze zonder nagellak.

Louboutin like zolen

Ik heb dit merk nagellak gebruikt. Deze zat in mijn Beautybox. Aangezien ik al 5 andere potjes aangebroken rode nagellak had, leek het mij handig om met een nieuw potje te beginnen. Als eerste heb ik de onderkant schoongemaakt met keukenschoonmaak middel. Lekker agressief zodat de nagellak goed zou pakken.

Louboutin like zolen

Dit is met 1 laagje nagellak. Ik heb de onderkant waarop ik loop maar 1 laagje gegeven om er voor te zorgen dat er geen rare rand zichtbaar is. Uiteindelijk heb ik 3 laagjes nagellak erop gesmeerd waarna het potje ook zo goed als leeg was.

Louboutin like zolen

Ik ben echt super blij met het eindresultaat. Het is echt heel makkelijk om te doen en mijn schoenen zien er een stuk spannender uit.

Louboutin like zolen

 

Volgende bericht

You Might Also Like

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.