Life

Als chaoot je dag praktisch indelen

Ik werk inmiddels al een aantal jaar op een helpdesk van een internet provider. Een van de dingen waar ik het meeste aan moest wennen was dat mijn werkdag voor mij bepaald was. Ik krijg een rooster en dien me daaraan te houden. Sinds ik 1 dag in de week vrij ben en ik deze niet wil ‘verspillen’ met Netflixen bedacht ik me om op dezelfde manier mijn dag in te vullen. En dat werkt geweldig.

Lees meer

Interieur

Vision Board • Droom woonkamer

Over anderhalve week start ik met mijn interieur opleiding en mijn hoofd zit vol met interieur dingen. Om het maar even simpel te zeggen. Wat ik al langer wilde doen is een vision board maken. Enter een vrije dag en ik ben aan de slag gegaan. Graag laat ik je mijn Vision Board zien voor de woonkamer.

Lees meer

Leesvoer
Life

Link Love • Leesvoer

Ik vind het altijd zo leuk als ik een blog vind met linkjes naar andere blogs. Leesvoer, kan er uren mee zoet zijn. Ik heb weer een aantal leuke linkjes verzameld!

Lees meer

badkamer stephanie
Interieur

Interieur • Badkamer Inspo

Vorig jaar heb ik mijn huis gekocht in Alkmaar, met een nieuwe keuken en badkamer. Vrij basic, zwarte tegels op de vloer en witte grote tegels op de muur. En een enorme wastafel met mini kraan (serieus, wie verzint dat?). Ook de CV-ketel en de wasmachine staan in de badkamer. En totaal geen opbergmogelijkheden. Maar ik heb plannen, kijk mee!

Lees meer