fotografie ierland
Fotografie & Design

Fotografie • Galway, Fanore en Moher Farm

Ik was dus in Ierland, zoals ik hier al deelde. Ik had mijn camera mee en heb prachtige foto’s gemaakt. Op zaterdag was ik naar Galway gegaan, een prachtige stad aan de kust, <3 beach. De zondag waren we met de auto eropuit gegaan. Langs een grote geiten boerderij en langs het prachtige strand van Fanore.  Deze wil ik graag met jullie delen, dus enjoy!

Lees meer

Travel tips
Life

Life • Travel Tips

Vorig weekend was ik voor een paar dagen in Ierland. Mijn zusje woont daar (aan de westkust in Limerick) en het was hoogste tijd om haar te bezoeken. Mijn heen reis was niet bepaald vlekkeloos en hier heb ik van geleerd. Deze  travel tips wil ik graag delen, vandaar deze post!

Lees meer

hersenspinsels
Life

Hersenspinsels

Ik zit een beetje in de knoop met mezelf. In april had ik namelijk elke week een DIY post online staan, waarvoor ik vaak spullen had gekocht om ze te maken. Maar eigenlijk wil ik helemaal geen spullen meer kopen. Ik ben al behoorlijk aan het minimaliseren. Maar het maken van de DIY’s vond ik echt super leuk om te doen. En gaf me ook weer energie. Ja. Dus. Wat dan?

Lees meer

Personal

Mijn 2017 • Mei, mei, mei

En toen was het stil hiero. Erg jammer, maar het lukte even niet. Begin mei was heel enthousiast begonnen met schuren en schilderen van de kozijnen. Maar schuren en schilderen van de kozijnen is gewoon kut werk. Ik had dat weekend mezelf geen rust gegund waardoor ik die week geen puf had voor het plaatsen van een post. De week erop kreeg ik te horen dat de opleiding waarvoor ik me had ingeschreven niet door ging omdat er te weinig aanmeldingen waren. Vette bummer (understatement) en had ik geen inspiratie en zin om weer crea bea bezig te zijn.

Lees meer

Gelukkigheid
Personal

Gelukkigheid #47

♥ Na de vegan challenge een kaassoufle eten, ik heb het niet gemist, maar het was wel lekker. Voorlopig wil ik wel zo veel mogelijk vegan blijven eten, mijn buik word er blij van ♥ Gezellig met mijn moeder shoppen in Amsterdam ♥ Ik heb een mooi stofje gekocht op een stoffenmarkt en kan niet wachten om het jasje dat ik wil maken in elkaar te zetten ♥ Gewoon omdat het kan, een theedoek kopen met en tijgerprint ♥ Onderweg in de auto een tulpenveld in de wildste kleuren zien ♥ De plantaardige boter van Bevel in kokossmaak, op een vers broodje met pure hagelslag. Voortreffelijk ♥  Mijn Ikea hack die super goed gelukt is ♥ Door een groen Amsterdam lopen, dan word de stad 100x mooier ♥ Elke ochtend de tijd nemen om mijn ‘mug cake‘ te maken en ervan te genieten ♥

xo Stephanie

Ikea kallax expedit hack
DIY

DIY • Ikea Kallax / Expedit Hack

Mijn Expedit was al een tijdje een doorn in mijn oog. Rommelig, onderbenut en een dus ook een verzamelplek voor alles wat geen plek heeft. Ik wilde hem al langer hacken (zoals dat tegenwoordig heet 😉 ) en deel het resultaat graag met jullie!

Lees meer