my vision board for 2018
Personal

Personal • Vision Board voor 2018

2017 is bijna klaar en met een nieuw jaar hebben we ook nieuwe kansen! Normaal ben ik niet zo van de goede voornemens, want je kan altijd daarmee beginnen. Maar dit jaar ligt dat iets anders en daar wil je alles over vertellen!

Lees meer

Capsule wardrobe lege kast
Life

Life • Capsule Wardrobe, part 1

Vorig jaar was ik begonnen met een Capsule Wardrobe, maar dat was geen succes. De belangrijkste reden was dat ik te veel kleding had waar ik geen afscheid van kon doen. En zo strandde het idee na 3 weken.  Lees meer

roomstyler
Interieur

Interieur • Roomstyler.com

Ik ben eindelijk begonnen met mijn interieur opleiding! De eerste opdracht was om een kamer van je huis in te meten voor in de les. Dus nadat ik mijn hele woonkamer had opgemeten wilde ik dit digitaal maken en zo een beetje spelen met de layout. Want dat is leuk!

Lees meer

Life

Als chaoot je dag praktisch indelen

Ik werk inmiddels al een aantal jaar op een helpdesk van een internet provider. Een van de dingen waar ik het meeste aan moest wennen was dat mijn werkdag voor mij bepaald was. Ik krijg een rooster en dien me daaraan te houden. Sinds ik 1 dag in de week vrij ben en ik deze niet wil ‘verspillen’ met Netflixen bedacht ik me om op dezelfde manier mijn dag in te vullen. En dat werkt geweldig.

Lees meer

Interieur

Vision Board • Droom woonkamer

Over anderhalve week start ik met mijn interieur opleiding en mijn hoofd zit vol met interieur dingen. Om het maar even simpel te zeggen. Wat ik al langer wilde doen is een vision board maken. Enter een vrije dag en ik ben aan de slag gegaan. Graag laat ik je mijn Vision Board zien voor de woonkamer.

Lees meer